Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα 3 αγαπημένα της τζιν items για τη φετινή άνοιξη

Φαίη Σκορδά: Αυτά είναι τα 3 αγαπημένα της τζιν items για τη φετινή άνοιξη

Τα πιο ενημερωμένα denim trends της σεζόν από τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά λατρεύει τα denims. Και θα μου πεις ποια γυναίκα δεν αγαπά ένα άνετο τζιν παντελόνι, μια mini denim φούστα ή το διαχρονικό της jean μπουφάν; Ειδικά τώρα που τελειώνει και ο πρώτος επίσημος μήνας τηα άνοιξης, όλες έχουμε δει με άλλα μάτια το αγαπημένο μας τζιν και προσπαθούμε να βρούμε νέους, ανατρεπτικούς τρόπους να το συνδυάσουμε.

Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο με το τέλειο travel look -Το ανοιξιάτικο jacket που επέλεξε

https://www.instagram.com/p/C4YeHrkNyK-/

Εννοείται ότι μαζί με την επιστροφή των 90s και 00s στην κορυφή των trends, έχουμε κια την αποθέωση των τζιν items. Οι τάσεις είναι όμως τόσο πολλές που δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε. Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη καταλήξει στα αγαπημένα της items για τον Μάρτιο και εμείς συγκεντρώσαμε τις τρεις καλύτερες επιλογές της με βάση τα ανοιξιάτικα σύνολά της.

3 denim trends από τη Φαίη Σκορδά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το neutral κοστούμι της είναι το απόλυτο passe par tout της άνοιξης

Denim jacket: Η Φαίη προτιμά σε αυτή τη φάση ένα εντυπωσιακό μπουφάν σε τζιν ύφασμα, με cropped γραμμή και λωξό κούμπωμα. Και το jacket αυτό αλλά και το matching παντελόνι που φοράει στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι επίσης στολισμένα με strass σε all over print με ρόμβους. Εκτός από το κλασικό μας τζιν μπουφάν καλό θα ήταν φέτος να επιλέξουμε και ένα τέτοιο αντίστοιχο item, που θα κάνει statement.

fay-skorda-(6).jpg

Τζιν φούστα: Μία τζιν φούστα που θα έχει το vibe των 90s είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη φετινή άνοιξη. Η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει την maxi εκδοχή της, σε σκούρο blue denim χρώμα και τη συνδύασε με ασορτί top στο ίδιο ακριβώς ύφασμα. Γενικά το denim on denim είναι το αγαπημένο της styling trick τελευταία.

fay-skorda-(7).jpg

Άσπρο τζιν παντελόνι: Αν είσαι από αυτές που ακόμη δεν πείστηκαν ότι το λευκό τζιν φοριέται όλο το χρόνο, δηλαδή και το χειμώνα, τώρα ήρθε επιτέλους η εποχή να το φορέσεις και με το νόμο. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, ενώ από πάνω φόρεσε το ίδιο denim jacket και ένα ριγέ πουκάμισο σε ελαφρύ γαλάζιο.

1711609633247-492908689-fay-skorda-(9).jpg