Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ψηλόμεσο τζιν της θα είναι η επόμενη αγορά σου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ψηλόμεσο τζιν της θα είναι η επόμενη αγορά σου

Το πιο απλό look είναι αυτό που τελικά ξεχωρίζει.

Όλες οι γυναίκες έχουμε τα δικά μας αγαπημένα items. Αυτά που ξεχωρίζουμε και μας κάνουν με τη σειρά τους να ξεχωρίζουμε για το προσωπικό μας στυλ. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι χωρίς αμφιβολία μία γυναίκα με πολύ συγκεκριμένη αισθητική, που ασχολείται με τη μόδα ενεργά και είναι ambassador πολλών ελληνικών και διεθνών brands. Κάθε της εμφάνιση στην πρωινή της εκπομπή «Happy Day» μέσα από τη συχνότητα του Alpha είναι και μια ωραία έκπληξη για τις τηλεθεάτριες, που πάντα παίρνουν έμπνευση από το look of the day της Σταματίνας.

7 εύκολα σύνολα με midi φούστα για να φορέσεις τον Απρίλιο

https://www.instagram.com/p/C5FyAFtMDWZ/

Και ενώ η ίδια προφανώς έχει αδυναμία στις φούστες και τα φορέματα, φέτος έχει κάνει μια όμορφη στορφή και στα παντελόνια και τις ολόσωμες φόρμες και δεν διστάζει να πειραματιστεί. Αυτό μπορούμε να καταλάβουμε από την all over printed σαλοπέτα που επέλεξε πριν λίγες μέρες με matching floral πουκάμισο στις αποχρώσεις του πορτοκαλί. Ένα bold σύνολο που ξεχώρισε. Αυτά όσον αφορά τα statement trends της σεζόν, γιατί η κλασική πλευρά της μόδας κερδίζει πάντα.

stam_tsimtsili-(3).jpg

Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι της Σταματίνας είναι το must της άνοιξης.

Όσο και αν στις γυναίκες αρέσει να πειραματίζονται, πάντα θα επιστρέφουν στις κλασικές αξίες της ντουλάπας τους. Και το τζιν παντελόνι είναι μία από αυτές και ίσως η πιο σημαντική. Έτσι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα look που στηρίχθηκε σε αυτό. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης έκανε ένα πολύ απλό outfit με δύο basics που έχεις σίγουρα και εσύ στη συλλογή σου. Ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό τοπάκι.

stam_tsimtsili-(5).jpg

Οι γραμμές όμως που διάλεξε είναι που κάνουν τη διαφορά. Το ψηλόμεσο παντελόνι της με τα φαρδιά μπατζάκια και τα σκισίματα στα γόνατα σε συνδυασμό με crop top που διάλεξε ψηλώνουν τη σιλουέτα και κολακεύουν όλα τα δυνατά σημεία του γυναικείου σώματος.

stam_tsimtsili-(6).jpg

Η ανοιχτή πλάτη του συγκεκριμένου top και τα ψηλοτάκουνα, μαύρα πέδιλα που φόρεσε η Σταματίνα απογείωσαν το sexiness και απέδειξαν πώς ένα τόσο απλό look μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ για ένα dinner ή ένα ποτό με φίλους.

stam_tsimtsili-(4).jpg

How to: Πώς να οργανώσεις σωστά την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου -Επιχείρηση ξεκαθάρισμα on!

Shop the look: