6 τρόποι που φοράνε τώρα το wide leg παντελόνι οι Γαλλίδες

Ναταλία Κατσακιώρη
6 τρόποι που φοράνε τώρα το wide leg παντελόνι οι Γαλλίδες

Το πιο άνετο παντελόνι της σεζόν μέσα από την αισθητική των πιο κομψών γυναικών της Ευρώπης. 

Ένα φαρδύ παντελόνι, χιλιάδες συναισθήματα. Εσύ πώς νιώθεις κάθε φορά που μπαίνεις και πάλι μέσα στο άνετο, φαρδύ σου παντελόνι; Φαντάζομαι υπέροχα, όπως όλες μας, για αυτό και οι δρόμοι της πόλης αλλά και οι φωτογραφίες του street style έχουν γεμίσει με cool κορίτσια, που δεν θα άλλαζαν με τίποτα το φαρδύ τους baggy παντελόνι. Προσωπικά είμαι σίγουρα μία από αυτές.

7 εύκολα σύνολα με midi φούστα για να φορέσεις τον Απρίλιο

https://www.instagram.com/p/CzmTkcYICra/

Και μιας και μιλάμε για coolness δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για french chic και για τα πιο κομψά κορίτσια της Ευρώπης, τις Γαλλίδες. Γιατί μας αρέσει τόσο το στυλ τους; Γιατί μας αρέσει τόσο το στυλ τους; Γιατί συνδυάζει αυτό που συναντά κανείς στην πιο επιτυχημένη μορφή τέχνης: τη μνήμη και την καινοτομία. Οι ίδιες φροντίζουν δηλαδή να κρατάνε πάντα τα διαχρονικά στοιχεία που έχουν χτίσει το iconic french style και κάνουν τη διαφορά με ένα item εναλλακτικό, statement ή διαφορετικό. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής αυτό που τόσο μας γοητεύει και θα συνεχίσει σίγουρα να τραβά την προσοχή μας στους δρόμους του Παρισιού.

Photo-shared-by-Melodie-Banfield-on-March-28-2024-tagging-@melodiebance.-May-be-an-image-of-4-people-overcoat-and-turtleneck..jpg

Έτι είδαμε μέσα στις τελευταίες σεζόν τα all time classic αγαπημένα τους ίσια παντελόνια να δίνουν τη θέση τους στα wide leg pants, τα οποία φροντίζουν να συνδυάζουν με έναν τρόπο πρωτότυπο και συνάμα κλασικό. Οι περισσότερες Γαλλίδες έχουν βάλει στη ντουλάπα τους ένα wide leg τζιν, ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι και μία λευκή εκδοχή τους, είτε αυτή είναι σε denim, σε tailored γραμμή ή και σε ανάλαφρο λινό για το καλοκαίρι.

Μία ακόμη επιλογή τους που μπαίνει μέσα στην κατηγορία των statement pieces είναι και τα pyjama pants, τα οποία βλέπουμε σε όλα τα accounts των Γαλλίδων content creators και έχουν γίνει με έναν τρόπο must.

https://www.instagram.com/p/C0uGh4Oix_p/

Ακολουθώντας, λοιπόν, την έμπνευση που θα πάρεις από τα παρακάτω outfits με wide leg παντελόνι, τα οποία ξεχωρίσαμε στο feed μας, μπορείς να αντιγράψεις και εσύ το cool style των Γαλλίδων και να αξιοποιήσεις το wide leg παντελόνι που έχεις στη συλλογή σου.

Πώς να βρεις και να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ -Είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις

6 σύνολα με wide leg παντελόνι για να το φορέσεις και εσύ σύμφωνα με το french chic: