Met Gala 2024: Το πιο εντυπωσιακό κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης γέμισε λάμψη και εξεζητημένα looks

Ναταλία Κατσακιώρη
Met Gala 2024: Το πιο εντυπωσιακό κόκκινο χαλί της Νέας Υόρκης γέμισε λάμψη και εξεζητημένα looks

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Όλα τα looks που ξεχώρισαν απευθείας από τη Νέα Υόρκη.

Για άλλη μία χρονιά είμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη βραδιά που η μόδα συνατά την τέχνη. Το Met Gala 2024 ετοιμάζεται να ξεκινήσει και οι stars που είχαν την τύχη να βρεθούν στην πολυσυζητημένη λίστα της Anna Wintour, η οποία έχει αναλάβει για άλλη μια φορά τη διοργάνωση του λαμπερού event, εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του θεσμού, μετά από μήνες ετοιμασίας για να υπηρετήσουν το θέμα της βραδιάς.

Ανακοινώθηκε το dress code του Met Gala 2024 και μόλις ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το red carpet

https://www.instagram.com/p/C6ZQKsqLjCJ/

Και το θέμα της νέας έκθεσης του μουσείου που θα κάνει το ντεμπούτο της απόψε θα είναι «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion», το οποίο δεν αναφέρεται φυσικά σε μια σύγχρονη Ωραία Κοιμωμένη, αφού στην πραγματικότητα αναφέρεται σε ιστορικά φορέματα αρχείου πολλών κορυφαίων σχεδιαστών και οίκων από όλο τον κόσμο. Ρούχα ξεχασμένα και εύθραυστα, που καλύπτουν περισσότερα από 400 χρόνια ιστορίας, βρίκσονται ήδη στις προθήκες του μουσείου, τα οποία βέβαια στην πλειοψηφία τους δεν μπορούν -και δεν πρέπει- να φορεθούν από κανέναν. Η έκθεση αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή, όπως και κάθε χρόνο που το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης πραγματοποιεί το συγκεκριμένο event.

https://www.instagram.com/reel/C6MoK0UxCNX/

Συχνά, ωστόσο, υπάρχει και μια μεγάλη παρανόηση από το κοινό γύρω από το θέμα της έκθεσης και το dress code των καλεσμένων, μιας και αυτά τα δύο πολλές φορές διαφέρουν μεταξύ τους. Το dress code του 2024 είναι το «The Garden of Time». Αυτό θα το reference κλήθηκαν να υπηρετήσουν οι celebrities στο φετινό κόκκινο χαλί του Met Gala 2024, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το διήγημα του J.G. Ballard, το οποίο δημοσιεύτηκε το 1962. Η ιστορία του βιβλίου ακολουθεί έναν κόμη και μια κόμισσα που ζουν «στην ουτοπία τους του ελεύθερου χρόνου, της τέχνης και της ομορφιάς», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του μέσου.

https://www.instagram.com/p/C6JdLpPOiXg/

Co-hosts της Anna Wintour, η οποία έφθασε κατά τη συνήθειά της και ως σωστή οικοδέσποινα από τους πρώτους στο event, είναι για φέτος η Jennifer Lopez, η Zendaya, ο Bad Bunny και ο Chris Hemsworth. Οι stars πέρασαν πριν λίγο από το κόκκινο χαλί και εμείς έχουμε απευθείας τα κορυφαία red carpet looks της βραδιάς.

Όταν η North σχολίασε την εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala-Kim αυτό δεν πρέπει να είχε πλάκα

Τα κορυφαία red carpet looks της βραδιάς: