H Hailey Bieber είναι έγκυος και εμείς είμαστε έτοιμες για άλλη μια βασίλισσα του pregnancy style

Ναταλία Κατσακιώρη
H Hailey Bieber είναι έγκυος και εμείς είμαστε έτοιμες για άλλη μια βασίλισσα του pregnancy style

Όλες οι μέλλουσες μαμάδες που άλλαξαν το τοπίο στα ρούχα εγκυμοσύνης.

Ανακοινώσεις, ένα κανονικό βίντεο καμπάνιας, ένα ονειρικό σκηνικό, ένα ερωτευμένο ζευγάρι, μία εγκυμοσύνη και εκατοντάδες χιλιάδες συγκινητικά σχόλια για την εγκυμοσύνη της Hailey Bieber που μαζί με τον Justin Bieber αποφάσισαν να αποκαλύψουν με έναν ομολογουμένως ανορθόδοξο τρόπο. Το να σκηνοθετήσεις την ανακοίνωση ενός τέτοιου γεγονότος δείχνει σίγουρα την πρόθεση του ζευγαριού να μοιραστεί κάποια πράγματα γύρω από αυτή την ξεχωριστή εμπειρία στη ζωή μια γυναίκας.

H Taylor Swift σε ρομαντικό δείπνο με little black dress -Η off shoulder λεπτομέρεια που ξεχώρισε

https://www.instagram.com/p/C6wlW3WPoK2/

Πιο συγκεκριμένα, το styling της όλης φωτογράφισης/βίντεο παραγωγής ήταν προφανώς πολύ προσεγμένο με την μέλλουσα μανούλα Hailey να είναι άκρως sexy και θηλυκή με ένα maxi φόρεμα σε off shoulder γραμμή, που αποκάλυπτε τη σιλουέτα της και την όμορφη αλλαγή που έχει υποστεί μέχρι στιγμής το σώμα της. Ένα matching πέπλο κάλυψε το κεφάλι της και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ολοκλήρωσε το outfit. Το σύνολο ήταν δια χειρός Anthony Vaccarello από τον οίκο Saint Laurent και σχολιάστηκε φυσικά από το fashion crowd.

Οι stars που άλλαξαν την ουσία του pregnancy style.

Άλλη μία εγκυμοσύνη μια διεθνούς celebrity άλλο ένα case study γύρω από το pregnancy style. Προφανώς και περιμένουμε να δούμε την Hailey με εντυπωσιακά outfits ακόμα και κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης της, αλλά προφανώς και υπήρξαν πολλές ακόμη κυρίες που έκαναν το pregnancy style αυτό που είναι σήμερα. Όμορφο, edgy, unapologetic, διασκεδαστικό χωρίς ρούχα εγκυμοσύνης!

rihanna-(6).jpg

Προφανώς και ξεκινάμε με την πρώτη διδάξασα, την Rihanna που έκανε το pregnancy style θέμα στα παγκόσμια media για εβδομάδες. Έγινε αντικείμενο συζήτησης και σχολίων με το fashion crowd από τη μία προφανώς να την αποθεώνει και τους υπόλοιπους να μένουν κάπως διστακτικοί μπροστά στα looks της με τολμηρές διαφάνειες. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι ήταν και η κορυφαία παρουσία του Met Gala 2023 με το ολόλευκο couture Valentino σύνολό της.

Και ακολούθησαν και άλλα style icons όπως η Suki Waterhouse στην πρώτη της εγκυμοσύνη, που όχι μόνο συνέχισε κανονικά τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά βγήκε κανονικά στη σκηνή του Coachella Festival πριν ακόμα κλείσει ένα μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον Robert Pattinson.

suki-waterhouse.jpg

Όλοι θυμόμαστε την Sienna Miller και το couture Schiaparelli σύνολό της στο Vogue World event το 2023, που άφησε εποχή, ενώ άλλη μια μαμά που ντυνόταν όπως ακριβώς ήθελε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν η Ashley Graham. Το pregnancy style έχει πάρει σήμερα άλλη μορφή και εντάσσεται πλέον -όπως θα έπρεπε- στις πιο διασκεδαστικές fashion περιόδους στη ζωή μίας γυναίκας.

Britain Vogue World Event

(Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Riri is back! Με κόκκινη Loewe ολόσωμη φόρμα απογειώνει ξανά το pregnancy style