Kate & Dakota: οι πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες των CFDA

Kate & Dakota: οι πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες των CFDA

Δύο ήταν οι κυρίες που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον στην απονομή των βραβείων του Council of Fashion Designers of America.

Το χαλί της φετινής απονομής των βραβείων του Council of Fashion Designers of America (CFDA) δεν μας συγκλόνισε εν γένει. Είχε ναι μεν πολλούς celebrities και σχεδιαστές χωρίς όμως fashion extravaganzas και παρουσίες που αξίζουν κάποια ιδιαίτερη αναφορά, εκτός από δύο.

Η Dakota Fanning και η Kate Bosworth είναι οι δύο κυρίες που τόλμησαν το κάτι παραπάνω χωρίς υπερπαραγωγές, αλλά όντας κομψές με ένα twist. Η Dakota φόρεσε μια δημιουργία σε στυλ κιμονό με origami αναφορές από την φθινοπωρινή 2012 συλλογή του σχεδιαστικού διδύμου Proenza Schouler σε συνδυασμό με open-toe boots από την ίδια συλλογή και μια PS11 clutch τσάντα σε ασημί χρώμα των ίδιων σχεδιαστών. Μαλλιά πιασμένα πίσω και έντονο μακιγιάζ συμπλήρωσαν ένα υπέροχο look που μας κέρδισε μονομιάς.

Από την άλλη η Kate Bosworth φόρεσε μια από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες με ανατολίτικες αναφορές από τη φθινοπωρινή συλλογή του Joseph Altuzarra σε συνδυασμό με μαύρες βελούδινες Gianvito Rossi for Altuzarra ankle cuff γόβες και μια μαύρη clutch τσάντα. tTα απλά της αξεσουάρ συμπλήρωσαν μια κομψή εμφάνιση παράδειγμα προς μίμηση.