Gwyneth Paltrow: ένα απλό look με τις κατάλληλες χρωματιστές πινελιές

Gwyneth Paltrow: ένα απλό look με τις κατάλληλες χρωματιστές πινελιές

Στην τελευταία της εμφάνιση η Gwyneth Paltrow μοιάζει σαν να βγήκε από lookbook.

Τι πρέπει να έχει μια εμφάνιση για να ονομαστεί πραγματική διαφήμιση; Πρέπει απλά να είναι ισορροπημένη και τα αξεσουάρ να μην καταπίνουν τα ρούχα, χωρίς, όμως, να δείχνουν αδιάφορα. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η τελευταία εμφάνιση της Αμερικανίδας ηθοποιού Gwyneth Paltrow.

H Gwyneth επέλεξε να ντυθεί στα λευκά (και της πάει) στο λανσάρισμα του «Tracy Anderson Method Pregnancy Project» της προσωπικής της γυμνάστριας Tracy Anderson την Παρασκευή στο Standard Hotel της Νέας Υόρκης. Συνδύασε ένα Wes Gordon μάλλινο πουλοβεράκι με μια Misha Nonoo «Alicia» φούστα. Και ενώ το look θα μπορούσε να είναι μια παταγώδης αποτυχία με αδιάφορα αξεσουάρ η Gwyneth πρόσθεσε μια μπλε Chanel τσάντα και πορτοκαλί Sergio Rossi «ChiChi» γόβες δίνοντας έτσι χρώμα σε δύο σημεία του look για να επιτύχει την πολυπόθητη ισορροπία.

Nude μακιγιάζ και ίσια μαλλιά συμπλήρωσαν αυτήν την casual αλλά κομψή εμφάνιση της Gwyneth, που φαίνεται πως δεν εξελέγη τυχαία από το περιοδικό People «η πιο καλοντυμένη γυναίκα του κόσμου».

Διαβάστε επίσης:

Gwyneth Paltrow: Chic in white στο πάρτυ του προέδρου Obama

Η Gwyneth εκτός πραγματικότητας: Πουλάει μπλούζες των 500$ (!) μέσω του blog της

Η νέα fashion συνεργασία της Gwyneth Paltrow