Katy Perry: Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά

Katy Perry: Ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά

Μία παλαιοημερολογίτικη εμφάνιση από τη γνωστή τραγουδίστρια.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια επισκέφτηκε το show του Chris Moyles για το ραδιόφωνο στα πλαίσια μίας φιλανθρωπικής μαραθώνιας εκπομπής. Η Katy που εμφανίστηκε την 44η ώρα του show, φόρεσε ένα διακριτικό φόρεμα σε γκρι ασημί απόχρωση, κάτι το οποίο δε μας έχει συνηθίσει.

Τα μαλλιά της πιο μακριά από ποτέ την έκαναν διακριτικά σέξι, ενώ οι μουσταρδί ψηλoτάκουνες γόβες από τον οίκο Charlotte Olympia συμπλήρωναν τον κομψό συνδυασμό. Βέβαια, φεύγοντας από το BBC, η Perry ξάφνιασε φορώντας μία κατακόκκινη πλαστική μύτη που θύμιζε περισσότερο το Ρούντολφ τον τάρανδο του Άη- Βασίλη, παρά star του τραγουδιού.

Προτού δημιουργηθούν εντυπώσεις, να διευκρινίσουμε πως η διάσημη αρτίστα γιόρτασε τη Μέρα της Κόκκινης Μύτης που είναι στις 18 Μαρτίου και έχει καθιερωθεί ως εκείνη η μέρα που όλοι ντύνονται χιουμοριστικά προκειμένου να συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Να προτείνουμε και στους Έλληνες celebrities να καθιερώσουν κάτι ανάλογο έτσι ώστε να μαζέψουν χρήματα για αγαθοεργίες και να γελάσει κι εμάς το χειλάκι μας.