The Bachelor: Η Folli Follie χάρισε κινηματογραφική λάμψη στο κέντρο της Αθήνας!

The Bachelor: Η Folli Follie χάρισε κινηματογραφική λάμψη στο κέντρο της Αθήνας!

Οι εντυπωσιακές πρωταγωνίστριες της νέας ταινίας, "The Bachelor" έδωσαν το παρών σε ένα glamorous event!

H Folli Follie, το διεθνές lifestyle fashion brand, γιόρτασε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας The Bachelor μαζί με τις λαμπερές πρωταγωνίστριές της, Τόνια Σωτηροπούλου και Κατερίνα Γερονικολού, σε μια φαντασμαγορική fashion εκδήλωση στο Folli Follie New Concept Store.


Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου στο νεοκλασικό κτίριο της Folli Follie στην οδό Ερμού 19, όλοι οι λάτρεις του brand είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αγαπημένες τους ηθοποιούς και να δουν πρώτοι τις συλλογές Folli Follie, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην κινηματογραφική ταινία.

Λαμπερές οικοδέσποινες της βραδιάς ήταν οι πρωταγωνίστριες της ταινίας The Bachelor: η ηθοποιός και Friend of the Brand της Folli Follie, Τόνια Σωτηροπούλου και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού. Οι δυο επίσημες προσκεκλημένες του brand καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και φωτογραφήθηκαν με τις νέες συλλογές της Folli Follie. Η Τόνια επέλεξε για την εντυπωσιακή της εμφάνιση μοναδικά κοσμήματα από τη limited συλλογή Kk Collection, Urban Safari Line, ενώ η Κατερίνα συμπλήρωσε το look της κομψά με κοσμήματα από τη νέα συλλογή της Folli Follie, Grace Flair.

13

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση, διεκδικώντας μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις που εξασφάλισε η Folli Follie για την πρεμιέρα της ταινίας The Bachelor, στις 28 Νοεμβρίου στο The Mall Athens.

04

Από αριστερά: ΚατερίναΓερονικολού, πρωταγωνίστρια της ταινίας, The Bachelor, Τόνια Σωτηροπούλου, πρωταγωνίστρια της ταινίας, The Bachelor, και Friend of the Brand Folli Follie και η Αφροδίτη Πηγή, Corporate Affairs and Public Relations Director του Ομίλου FFGroup.

Λαμπερές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη από την καθημερινή σειρά «Μπρούσκο», ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος από την σειρά «Η Ζωή μου», η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά από την καθημερινή σειρά «9 Μήνες», καθώς και γνωστοί fashion bloggers τίμησαν με τη παρουσία τους τη λαμπερή εκδήλωση της Folli Follie στο κέντρο της Αθήνας.