Spring Collection στο Bill Cost – Τα γυναικεία ρούχα που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε!

Ερμιόνη Σαρρή
Spring Collection στο Bill Cost – Τα γυναικεία ρούχα που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε!

...για να είστε σίγουρες ότι αυτό που φοράτε είναι must!

Ακόμα δεν τσεκάρατε την καινούργια Spring Collection του Bill Cost; Τα ανατρεπτικά office look και τα βολικά street casual που θα αγαπήσετε φέτος είναι εδώ και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Επώνυμα γυναικεία ρούχα online με εγγύηση ποιότητας & αισθητικής σε δελεαστικές τιμές!

Μπλούζα για όλες τις μέρες και τις διαθέσεις

3568

Τώρα που έρχεται η άνοιξη είναι ώρα να αποτραβηχτείτε λίγο από τα σκούρα χρώματα και να ανοίξετε τα φτερά σας για πιο χαρούμενες μπλούζες που θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Επιλέξτε την ριγέ μπλούζα Bill Cost με τρουακάρ μανίκι και μπορντούρα στο κάτω μέρος, συνδυάζοντάς την με το αγαπημένο σας μενταγιόν που τόσο καιρό έκρυβε το πουλόβερ σας.

T-shirt Navy – H passepartout λύση

bill cost2

Κάθε άνοιξη όλο και κάποιο καινούργιο t-shirt θα ενισχύσει τη συλλογή στην ντουλάπα σας. Φέτος παραμένει στην μόδα το σκούρο μπλε, γι’ αυτό αποκτήστε το και συνδυάστε το με όλα τα καθημερινά σας ρούχα. Αποτελείται από 100% βαμβάκι και διατηρεί ένα διακριτικό χρυσό διακοσμητικό στο κάτω μέρος.

Δείτε όλη τη νέα συλλογή από γυναικείες μπλούζες και πουκάμισα.

Καμπάνα παντελόνι – Θυμηθείτε τα παλιά, είναι ξανά στην μόδα!

bill cost3

Ριγέ παντελόνα με εντυπωσιακό άνοιγμα που φοριέται και στο χαλαρό casual και σε μία formal περίσταση. Μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι μπορείτε να την φοράτε παντού και πάντα.

Παντελόνι σκούρο σε ίδια γραμμή για τις ώρες εργασίας!

bill cost4

Είναι πιο office style αλλά τίποτα δεν απαγορεύει να το φορέσετε και με τα καινούργια άσπρα sneakers σας. Η γραμμή του είναι στενή και ίσια μέχρι τον αστράγαλο. Το απόλυτο ανοιξιάτικο παντελόνι που φοριέται all day, χαρίζοντάς σας στυλ και άνεση.

Βρείτε περισσότερα γυναικεία παντελόνια & παντελόνες και υποδεχθείτε την άνοιξη έτοιμες και in fashion!

Επισκεφθείτε σήμερα το e-shop Bill Cost ή ένα από τα καταστήματα του απόλυτου fashion brand!