TommyXGigi: Tommy Ηilfiger και Gigi Hadid ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους!

Ερμιόνη Σαρρή
TommyXGigi: Tommy Ηilfiger και Gigi Hadid ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους!

Εκείνη θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και στυλάτες παρουσίες στον χώρο του μόντελινγκ και εκείνος ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους σχεδιαστές στον κόσμο! Ο λόγος για το διάσημο μοντέλο από τις ΗΠΑ Gigi Hadid και τον εκπληκτικό σχεδιαστή Tommy Ηilfiger οι οποίοι ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια υπέροχη συλλογή ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ για την Άνοιξη 2017: Την TommyXGigi!

Η δεύτερη capsule συλλογή, η οποία σχεδιάστηκε από κοινού από τον Tommy Hilfiger και τη Gigi Hadid -την παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας συλλογής του brand- είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου και «γιορτάζει» το μοναδικό μοντέρνο στυλ της Hadid, συνδυασμένο με την κληρονομιά του «classic American cool» του Hilfiger.

tm4

Το «καλοκαίρι της αγάπης» που θα σε «μαγέψει»

Η συλλογή TommyXGigi είναι εμπνευσμένη από το «Καλοκαίρι της αγάπης» και εντάσσει ένα twist της Δυτικής Ακτής στις ρίζες της Ανατολικής Ακτής του brand! Αλήθεια, εσύ τι σκέφτεσαι όταν ακούς να μιλούν για… «Summer of love»; Μήπως την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα της Καλιφόρνιας; Η ηλιόλουστη αυτή Πολιτεία των ΗΠΑ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα νέα ρούχα και τα αξεσουάρ του Tommy Ηilfiger και της Gigi Hadid!

Στη συλλογή TommyXGigi θα βρεις χαλαρά look, ρούχα με ρίγες ράγκμπι, υποδήματα και τζιν με κονκάρδες και patches τα οποία «γιορτάζουν» την ηρεμία της Καλιφόρνια, ενώ τα χαρακτηριστικά χρώματα του Tommy Hilfiger -το κόκκινο, το λευκό και το μπλε- συνυπάρχουν σε όλη τη συλλογή ως μια ωδή στην κληρονομιά της μάρκας!

tm3

Η παιχνιδιάρικη πλευρά της κομψότητας!

Αν θέλεις να γνωρίσεις κι εσύ την παιχνιδιάρικη πλευρά της κομψότητας, δοκίμασε την TommyXGigi, μια συλλογή που «γεννήθηκε» χάρη σε μια επιτυχημένη συνεργασία. Ο Tommy Hilfiger ανακοίνωσε τη Gigi Hadid ως παγκόσμια πρέσβειρα της γυναικείας συλλογής του brand τον Δεκέμβριο του 2015, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση του σχεδιαστή για επέκταση των δραστηριοτήτων του στο γυναικείο ρούχο σε όλο τον κόσμο. Η στρατηγική επικοινωνεί το νέο όραμα του Tommy Hilfiger για τα γυναικεία ενδύματα, ενισχύοντας τα διαπιστευτήρια της μάρκας ως ένα ηγετικό premium designer brand που προσφέρει παγκοσμίως κομψά κλασικά σχέδια με μια παιχνιδιάρικη πλευρά!

tm2

« to be Part»: Μόδα με τη βοήθεια των fans!

Για την Άνοιξη 2017, ο Tommy και η Gigi κάλεσαν, μάλιστα, τους καταναλωτές να λάβουν μέρος στη διαδικασία σχεδιασμού με την πρωτοβουλία «❤ to be Part». Ναι, από τις 21 έως τις 31 Οκτωβρίου 2016, οι καταναλωτές κλήθηκαν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους στυλ μέσω των social media. Στο τέλος, τα τέσσερα πιο δημοφιλή σχέδια -ένα bomber jacket, ένα hoodie, ένα polo μπλουζάκι and ένα τζιν παντελόνι- εμπλουτίστηκαν με patchwork badges με επιρροές από τους Naomi Davis (The Rockstar Diaries), Camille Charrière (Over the Rainbow) και Eleanor Calder (The Trend Pear) και συμπεριελήφθησαν στο TOMMYNOW fashion show, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Λος Άντζελες!

tm1

Η TommyXGigi συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης στην Ελλάδα.