H Elisabetta Franchi παρουσίασε στο Athens Fashion Week μία συλλογή αφιερωμένη στη γυναίκα -Και μόνο

Ναταλία Κατσακιώρη
H Elisabetta Franchi παρουσίασε στο Athens Fashion Week μία συλλογή αφιερωμένη στη γυναίκα -Και μόνο

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo Agency

Ένα από τα πιο ξεχωριστά shows που φιλοξενήθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.

Μετά τα διεθνή fashion weeks του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου σειρά είχε και η Αθήνα με το Athens Fashion Week να κάνει πρεμιέρα μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καλωσορίζοντας την πιο fashion περίοδο της πρωτεύουσας. Ένα από τα πρώτα shows που απολαύσαμε στο Ζάππειο Μέγαρο, το κλασικό location της ελληνικής εβδομάδας μόδας, ήταν αυτό της Elisabetta Franchi, που ήρθε για να φέρει λίγο από τον luxury ιταλικό αέρα της στο catwalk της Αθήνας.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το casual chic σύνολο με άσπρο τζιν καμπάνα και σακάκι

2319_20042024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo Agency

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, το fashion crowd της πόλης συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης για την παρουσίαση της συλλογής Eternal AW24, μίας collection που δημιουργήθηκε από την Elisabetta Franchi για κάθε γυναίκα που αγαπά το sexy dressing, με εντυπωσιακά στοιχεία που τη γεμίζουν αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Τα μοντέλα ξεκίνησαν να βγαίνουν στο κυκλικό runway και εμείς είδαμε τα κορυφαία party looks του επικείμενου χειμώνα μας να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο.

2344_20042024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo Agency

Το αισθησιακό και ρομαντικό όραμα για τη θηλυκότητα αντηχεί στις περίτεχνες πλέξεις της συλλογής, τα απλικέ από σιφόν, τις μικροσκοπικές παγιέτες και τους κρυστάλλους, αλλά και τα μοναδικά κεντήματα, που ενισχύουν τον sophisticated αέρα των maxi dressses, που ακολουθούν τη γραμμή του σώματος, αλλά και των mini φορεμάτων με τα διακριτικά bustier. Τα glam φορέματα με ντραπέ και διαφάνειες προσέθεσαν μια αισθησιακή νότα στη συλλογή, που συμπληρώθηκε από tailored made κοστούμια στη sexy σιλουέτα κλεψύδρας.

2660_20042024.jpg

Η χρωματική παλέτα κινήθηκε σε επίσης αισθησιακές αποχρώσεις, που ξεκινούν από το μαύρο και ολοένα ανοίγουν σε ένα γοητευτικό ombre, για να φτάσουν στο ιβουάρ και το λευκό, από το σκούρο κόκκινο στο χρώμα του δέρματος και το ασημί. Το απόλυτο highlight της συλλογής ήταν το look με το οποίο έκλεισε το show: ένα gown στο χρώμα του δέρματος, με πλούσια απλικέ και κεντήματα λουλουδιών.

2486_20042024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo Agency

Catwalk looks:

Elisabetta Franchi: Ένα εντυπωσιακό show με φινάλε έκπληξη.

Και καθώς η συλλογή ολοκληρώθηκε και το κοινό απόλαυσε το line up με τα μοντέλα να παρουσιάζουν την Eternal collection της Elisabetta Franchi σαν μια πανδαισία από υφάσματα, χρώματα και ιδιαίτερες υφές, στο τέλος στο catwalk εμφανίστηκε και η ίδια η σχεδιάστρια, που ταξίδεψε από την Ιταλία για το Athens Fashion Week. Μαζί της και ο Filippo Zagagnoni, ο co art director του οίκου.

2732_20042024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo Agency

To barn jacket είναι το νέο stylish πανωφόρι της άνοιξης που έχει τον αέρα της εξοχής

2756_20042024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo Agency