Ο νέος στυλιστικός κανόνας που πρέπει να ακολουθεί η Meghan Markle και δεν της αρέσει καθόλου

Πατουχέα Μαριάννα
Ο νέος στυλιστικός κανόνας που πρέπει να ακολουθεί η Meghan Markle και δεν της αρέσει καθόλου

Εδώ που τα λέμε, λογικό είναι να μην της αρέσει

Το κορίτσι του Πρίγκιπα Harry μας έχει αφήσει πολλές φορές στο παρελθόν άφωνες με τις στυλιστικές του επιλογές και με τα outfit που έχει επιλέξει να φορέσει. Και αυτό γιατί είτε είναι πολύ οικονομικά, είτε γιατί (παρά)είναι απλά και εκείνη καταφέρνει κάθε φορά να τα απογειώνει.

Οι περισσότερες εμφανίσεις της, πριν γίνει και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας, ήταν casual και κατ’ επέκταση δεν ήταν λίγες οι φορές που την είδαμε να φοράει σανδάλια και ψηλοτάκουνα πέδιλα για να ολοκληρώνει τα outfit που υποστήριζε τόσο καλά. Πλέον, ούσα και επίσημα Δούκισσα του Sussex, όχι μόνο δε μπορεί να τα ξαναβάλει αλλά καλείται να φοράει μόνο κλειστά παπούτσια – κυρίως γόβες.

bdd74caaf5e93df1d97acd2bc0df3eb7

Κι αν τόσα χρόνια το είχαμε παρατηρήσει στην Kate Middleton καθόλου δε μας πείραζε αφού και πριν τον έγγαμο βίο της η Kate δεν ήταν ιδιαίτερα Up to Date στο ντύσιμό της. Τώρα, όμως, που θα πρέπει και η Meghan να συμμορφωθεί με αυτόν τον κανόνα μας ακούγεται αδιανόητο ότι η πρώην ηθοποιός θα συμβιβαστεί με τις σικάτες μεν αλλά συντηρητικές γόβες. Ακόμα κι αν αυτές είναι ψηλοτάκουνες.

#sorryforMeghan

Δες ακόμα:

Η Meghan Markle γράφει ιστορία, «σπάζοντας» για μία ακόμη φορά τις βασιλικές παραδόσεις

Οι πιο περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Meghan Markle μετά το γάμο με το Harry