Η Meghan Markle γράφει ιστορία, «σπάζοντας» για μία ακόμη φορά τις βασιλικές παραδόσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle γράφει ιστορία, «σπάζοντας» για μία ακόμη φορά τις βασιλικές παραδόσεις

Η πρώην ηθοποιός «σπάει» και πάλι την παράδοση

Ο γάμος του Harry και της Meghan Markle, ήταν από μόνος του κάτι το καινούργιο και αξιοσημείωτο –θα λέγαμε- για το Παλάτι, που τόσα χρόνια «λειτουργούσε» κατά το δοκούν. Ο πρίγκιπας Harry όμως, όντας ανήσυχο πνεύμα σίγουρα θα έκανε αυτό που πραγματικά ήθελε, ό,τι και αν έλεγε η βασίλισσα Ελισάβετ και το πρωτόκολλο του Παλατιού. Κάπως έτσι λοιπόν και παντρεύτηκε την μιγάδα Meghan Markle, με την οποία και έχει «σπάσει» πολλούς από τους βασιλικούς κανόνες το τελευταίο διάστημα.

Κι ενώ η Δούκισσα του Sussex έχει αρχίσει την εξάμηνη εκπαίδευση της με την έμπιστη της βασίλισσας Ελισάβετ, Samantha, «σπάει» για μία ακόμη φορά τις βασιλικές παραδόσεις και γράφει ιστορία. Μετά τον γάμο της με τον Harry, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα, η Meghan έλαβε σαν δώρο από το Παλάτι ένα οικόσημο.

Τυπικά το ειδικό αυτό δώρο δίνεται στον πατέρα της νύφης, αλλά λόγω του δράματος με την οικογένεια της Meghan, η απόφαση πάρθηκε και αποφασίστηκε το οικόσημο να δοθεί απευθείας στην ίδια, σπάζοντας έτσι την βασιλική παράδοση. Το όνομα της οικογένειας της επίσης δεν αναγράφεται επάνω στο οικόσημο, και αυτό είναι επίσης μία «παράβαση» στον κανονισμό. Το οικόσημο της Kate Middleton για παράδειγμα περιλαμβάνει το επίθετο της οικογένειας της, καθώς επίσης και το πατρικό όνομα της μητέρας της, Carole.

«Έχει δημιουργηθεί ένα οικόσημο για τη Δούκισσα του Sussex. Ο σχεδιασμός του συμφωνήθηκε και εγκρίθηκε από την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισσάβετ και τον κ. Thomas Woodcock, που εδρεύει στο College of Arms στο Λονδίνο», επιβεβαίωσε το Παλάτι του Kensington στο επίσημο account του στο Twitter.

Ιδού και το οικόσημο της Meghan Markle.

Αυτό το διάβασες;

10 αλήθειες για το τι τρώει η Meghan Markle που πρέπει να γνωρίζεις!