Η Beyoncé στο νέο εξώφυλλο της Vogue έκανε μία επιστροφή ως απόλυτη diva

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Beyoncé στο νέο εξώφυλλο της Vogue έκανε μία επιστροφή ως απόλυτη diva

Σε μία φωτογράφιση με που παίζει με το glam και το σκοτάδι, η Beyoncé δήλωσε έτοιμη για μία νέα επανάσταση.

Το νέο εξώφυλλο του Ιουλίου για την British Vogue έφερε και πάλι μπροστά μας το φαινόμενο «Beyoncé». Η απόλυτη pop diva φωτογραφήθηκε από τον Rafael Pavarotti, σε ένα σκηνικό που θύμιζε club των αρχών του προηγούμενου αιώνα. Καθρέφτες, βελούδο, φτερά, glitter, χρυσό, μπαρόκ στολισμοί και κρίκοι κρίκοι κρεμασμένοι από το ταβάνι συνθέτουν το απόλυτο stage για την Beyoncé, η οποία όπως αναφέρει το crew της Vogue, είχε από καιρό υποσχεθεί το συγκεκριμένο project.

Μία επιστροφή, λοιπόν, στο εξώφυλλο της British Vogue, η οποία έχει κατά κάποιο τρόπο και την υπογραφή της, αφού η πολυβραβευμένη performer, είχε ήδη συλλάβει και συζητήσει την όλη ιδέα πίσω από την φωτογράφιση της από τον περασμένο Απρίλιο, λίγο μετά τα Oscars και την υποψηφιότητα της.

Μιλώντας στον Edward Enninful, editor in chief της British Vogue ο οποίος ανέλαβε και το styling της φωτογράφισης, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, του εξήγησε τα πάντα γύρω από την «επανάσταση» που είναι έτοιμη να φέρει στην μουσική σκηνή, έχοντας δουλέψει τον ήχο της κατά την διάρκεια της καραντίνας, φέρνοντας στο προσκήνιο ακούσματα από τα τέλη του 20ου αιώνα. Εκμεταλλεύτηκε με άλλα λόγια την απομόνωση λόγω της πανδημίας προς όφελος της, κάνοντας μία στροφή καλλιτεχνικά, την οποία κρίνει πως χρειαζόταν.

beyonce-british-vogue-(6).jpg

Οι λήψεις της; Τουλάχιστον εντυπωσιακές, μυστηριακές, βγαλμένες από ένα μαγικό σύμπαν που στήθηκε προς τιμήν της μεγάλης της επιστροφής. Ένα άλογο και μία τεράστια, μαύρη μηχανή είναι μόνο δύο από τα extravagant props που χρησιμοποιήθηκαν στο set, το οποίο επισκέφθηκαν και ο σύζυγος της Jay Z μαζί με τα παιδιά τους, για να κάνουν έκπληξη στη Beyonce. Τώρα πια στα 40 της, η ίδια δηλώνει πλήρης, προσωπικά, συναισθηματικά και καλλιτεχνικά και μας υπόσχεται ότι τα καλύτερα είναι ακόμη μπροστά μας.

Ανάμεσα στα outfits, που ξεχώρισαν στην εκπληκτική αυτή φωτογράφιση είναι το ολόχρυσο haute couture Schiaparelli παλτό, που κεντήθηκε με χρυσές παγιέτες, κρύσταλλα Swarovski και vintage κοσμήματα, αλλά και το total σύνολο από την ταλαντούχα Harris Reed, με το μεταξωτό corset, το sequined κολάν και την μακριά ουρά με τα βολάν να κλέβουν τις εντυπώσεις καθώς η Queen Bee κάθεται πάνω σε μια γιγαντιαία disco μπάλα. High light οι sky high ροζ μπότες της, ντυμένες με δαντέλα.

1655454072750-978007827-beyonce-british-vogue-(2).jpg