And Just Like That 2: Επιτέλους μάθαμε τι έκανε την Carrie να ξαναβάλει το θρυλικό νυφικό της

Ναταλία Κατσακιώρη
And Just Like That 2: Επιτέλους μάθαμε τι έκανε την Carrie να ξαναβάλει το θρυλικό νυφικό της
Photo: IMDB

Όλες οι υποθέσεις και τα ερωτήματα έλαβαν τέλος μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ναι, το And Just Like That 2 έρχεται και όπως κάθε φορά που έβγαινε μία κάποια συνέχεια του θρυλικού Sex And The City, έτσι και τώρα όλοι οι fans παρακολουθούν συστηματικά όλα τα updates σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε τελικά στις οθόνες μας. Αυτή η φορά, όμως, ήταν κάπως διαφορετική γιατί στα γυρίσματα είδαμε την Carrie Bradshaw, κατά κόσμος Sarah Jessica Parker να βγαίνει και πάλι στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το θρυλικό νυφικό της Vivienne Westwood, με το οποίο είχε δημιουργηθεί όλο εκείνο το δράμα με το στήσιμο από τον Mr Big.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, οι θαυμαστές της σειράς άρχισαν τα σχόλια στα social media προσπαθώντας να μαντέψουν το λόγο που θα μπορούσε να έχει κάνει την Carrie να φορέσει και πάλι αυτό το iconic wedding gown, μετά το θάνατο του συζύγου της στη σειρά. Και η απάντηση ήρθε λίγο μετά την πρεμιέρα της σειράς μέσα από τα social media της σειράς.

Λινό παντελόνι: Το απόλυτο essential του καλοκαιριού και όλοι οι τρόποι για να το αναδείξεις

and_just_like_that-(1).jpg

Photo: IMDB

Η Carrie είχε τελικά έναν πολύ καλό λόγο για να ξαναβάλει το iconic νυφικό της.

Η Carrie βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με το Vivienne Westwood νυφικό της και ο λόγος δεν είναι άλλος από το MET Gala. Ναι, πολύ καλά κατάλαβες, οι ηρωίδες του Sex And The City θα είναι καλεσμένες στο μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς και το θέμα του θα είναι «Veiled Beauty». Κάτι λοιπόν με βέλο. Όπως είπε ο Michael Martin King, παραγωγός της σειράς, στο σχετικό βιντεάκι που ανέβηκε στο Instagram, οι κυρίες της σειράς θα πάνε στο MET Gala και η Carrie μετά από μία καταστροφή που είχε με το φόρεμα που της ετοίμασε ένας νέος designer, δεν έχει λύση από το να στραφεί στη ντουλάπα της. Και το νυφικό της είναι φυσικά η ιδανική λύση.

https://www.instagram.com/reel/Ctzs9bqu5zU/

Συμπληρωματικά ράφτηκε για την Carrie και μία τιρκουάζ maxi κάπα, που φορέθηκε μαζί με ασορτί opera cloves. Και οι υπόλοιπες κυρίες είναι άκρως εντυπωσιακές με haute couture σύνολα από κορυφαίους οίκους όπως ο Valentino. Η Kristin Davis μάλιστα κάνει μία από τις πιο edgy εμφανίσεις στη σειρά. Ακολουθούν ολα τα looks.

https://www.instagram.com/reel/Ct2AcNqrgO1/