Εμπλούτισε τη συλλογή σου με τα πιο στιλάτα σχέδια της καλοκαιρινής σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Εμπλούτισε τη συλλογή σου με τα πιο στιλάτα σχέδια της καλοκαιρινής σεζόν

Το καλοκαίρι στην πόλη είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος. Γιατί μπορεί να έχουμε προγραμματίσει τις διακοπές μας, ωστόσο λίγο πριν την άδεια όλοι τρέχουμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Με μία βόλτα στο αγαπημένο The Mall Athens, λοιπόν, βρήκα τα πιο stylish και άνετα items του καλοκαιριού, που ακολουθούν τις τάσεις της σεζόν.

Picture2.jpg

Travel with style

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού οι «αποδράσεις» είναι κανόνας και τα ταξίδια πρέπει να γίνονται με στυλ. Στο κατάστημα M+K θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία στις πιο elegant αποσκευές εξαιρετικής ποιότητας. Για εμένα ξεχώρισε το mini travel βαλιτσάκι, ιδανικό για τα απαραίτητα beauty products του καλοκαιριού.

Picture3.jpg

M+K, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 2106196818

Summer shorts

Τα σορτσάκια είναι το απόλυτο must της καθημερινότητά μας και στη συλλογή του Terranova θα βρει ποικιλία σε denim shorts σε διάφορα χρώματα της σεζόν. Εγώ διάλεξα το ανοιχτό ciel, που μπορεί να φορεθεί μαζί με ένα ολόσωμο μαγιό ή με ένα μπικίνι τοπ.

Picture4.jpg

Terranova, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106106007

Kimono lovers

Το Japanese style ήταν πάντα έμπνευση για τις fashion lovers και ένα printed κιμονό, όπως αυτό που θα δοκιμάσεις στο κατάστημα Parabita, αξίζει σίγουρα μία θέση στην συλλογή σου. Αέρινο και δροσερό δίνει έναν bohemian αέρα στις εμφανίσεις μας.

Picture5.jpg

Parabita, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106300289

Comfort first

Τα παπούτσια των διακοπών είναι αδιαμφισβήτητα ένα ζευγάρι άνετες παντόφλες, με σταθερό, ξεκούραστο πάτημα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που μπορούν να συμπληρώσουν και τα city looks μας. Η Parex για το 2023 προτείνει pastels με το baby pink και το baby blue να πρωταγωνιστούν στα σχέδια του καλοκαιριού. Οι ιδιαίτερες αγκράφες σε στυλ rainbow συνθέτουν ένα άκρως καλοκαιρινό ζευγάρι για όλες τις ώρες.

Picture6.jpg

Parex, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 216 0707730

Classic t-shirts

Το να τυπώνεις το δικό σου t-shirt είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό μπορείς να κάνεις για να δώσεις στα ρούχα σου έναν προσωπικό χαρακτήρα. Στο κατάστημα Maco θα βρεις την καλύτερη ποιότητα σε βαμβακερά t-shirts σε οποιοδήποτε χρώμα και στυλ θέλεις.

Picture7.jpg

Maco, στο ισόγειο του The Mall Athens, Τηλ. 2106300402

Τα backpacks είναι must

H The Nort Face είναι πάντα το κατάλληλο μέρος για όσους αναζητούν το επόμενο αγαπημένο τους backpack. Με μεγάλη παράδοση στα σακίδια πλάτης, διαθέτει πάντα μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και νέα τεχνικά υλικά. Για το φετινό καλοκαίρι διάλεξα την μωβ εκδοχή του all time classic backpack της εταιρείας, με τα εξωτερικά σχοινιά και τους πολλούς βοηθητικούς χώρους. Κατάλληλο και για την πόλη, αλλά και για τις δραστηριότητες στην εξοχή.

Picture8.jpg

The North Face, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2106179371

Sneaker fever

Ένα ζευγάρι sneakers δεν θα μπορούσε να λείπει από τα comfy σχέδια του καλοκαιριού. Στο Sneaker Cage δοκίμασα τα adidas Hyperturf, ένα παπούτσι έτοιμο για πολύ περπάτημα και νέες περιπέτειες. Σε ανοιχτές beige και ροζ pastel αποχρώσεις είναι ιδανικό για όλες εμάς που δεν θα θυσιάζαμε ούτε την άνεση, αλλά ούτε και το στυλ μας.

Picture9.jpg

Sneaker Cage, στον 3ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 2182181627

Food lover

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την επίσκεψή μας στο The Mall Athens, χωρίς να επισκεφθούμε το αγαπημένο μας Goodys Burger House. Εκτός από τα πεντανόστιμα και ζουμερά burgers, είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε μια δροσιστική και φρέσκια Σαλάτα Caesar’s με Crispy Chicken & Βacon αλλά και ένα Crispy Εxtreme Club με τραγανό κοτόπουλο & Thai sauce, το οποίο πραγματικά ήταν χορταστικό και αρκετά γευστικό.

_FT_7691.jpg

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Κάνε και εσύ μία βόλτα στο The Mall Athens, για να βρεις τα πιο stylish και upgraded comfy σχέδια του καλοκαιριού, σε πολύ καλές τιμές και επωφελήσου των αγορών σου λαμβάνοντας ένα δωρεάν εισιτήριο για τις προβολές της Δευτέρας στα Village Cinemas του The Mall Athens.

Picture11.jpg

Κάθε Δευτέρα έως τις 2 Οκτωβρίου με αγορές άνω των 70 ευρώ (ανά επισκέπτη και ανά απόδειξη), μπορείς να επισκεφθείς το Γραφείο Πληροφοριών του Εμπορικού Κέντρου και να λάβεις έναν ειδικό κωδικό για ένα δωρεάν εισιτήριο στα Village Cinemas στο The Mall Athens, για οποιαδήποτε mainstream προβολή της Δευτέρας!

Είσαι έτοιμη για νέες σινεφίλ εμπειρίες πριν τις διακοπές;