Είναι πλέον επίσημο! Η Kendall Jenner και ο Bad Bunny μαζί στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Ναταλία Κατσακιώρη
Είναι πλέον επίσημο! Η Kendall Jenner και ο Bad Bunny μαζί στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί μαζί στη νέα καμπάνια του Sabato De Sarno. 

H Kendall Jenner είναι ίσως η μοναδική περίπτωση από την οικογένεια Kardashian-Jenner που δεν έχει κοινοποιήσει την προσωπική της ζωή. Τουλάχιστον όχι στο βαθμό που αυτό έχει γίνει με τα υπόλοιπα μέλη της. Καθώς η ίδια μεγάλωνε και μπήκε στο χώρο της μόδας ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως, μείωσε και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της οικογένειας, χωρίς να αποκαλύπτει πράγματα της ιδιωτικής της ζωής. Όπως είναι οι σχέσεις της.

kendall_jenner_badbunny-(1).jpg

Kendall Jenner και Bad Bunny στην καμπάνια του οίκου Gucci.

Τη φετινή άνοιξη, λοιπόν, και αμέσως μετά το χωρισμό της με τον μπασκετμπολίστα Devin Booker, κυκλοφόρησαν οι φήμες που ήθελαν την Kendall να βγαίνει με τον Bad Bunny. Και τα δημοσιεύματα δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν. Οι δυο τους είναι μαζί και μάλιστα η Kendall και ο Bad Bunny έκαναν μια μάλλον ασυνήθιστη κίνηση, ποζάροντας μαζί στη νέα καμπάνια του Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci και την κλασική σειρά ταξιδίου, Gucci Savoy travel.

Fall bags: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες του φθινοπώρου

https://www.instagram.com/reel/Cx0moVaMjwZ/

Οι δυο τους ποζάρουν μόνοι τους αλλά και σε κοινές λήψεις με το πιο cool στυλ αεροδρομίου και τα signature, monogrammed είδη ταξιδίου της Savoy collection, μία από τις πιο παλιές συλλογές του οίκου Gucci, η οποία πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο The Savoy του Λονδίνου, όταν στα τέλη της δεκαετίας του 1800 ο Guccio Gucci εργαζόταν ως αχθοφόρος. Το ζευγάρι έπαιξε με το φακό και έγιναν το talk of the town για άλλη μια φορά.

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Gucci πέτυχε για άλλη μια φορά διάνα και έκανε μια καμπάνια πιστή στο νέο minimal luxury που θέλει να περάσει ως νέα αισθητική του οίκου, με δύο πρόσωπα που συμβολίζουν πολλά για τη νέα γενιά και ως μονάδες, αλλά και ως ένα από τα πιο hot ζευγάρια της χρονιάς.

Warriors Lakers Basketball

(AP Photo/Ashley Landis)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η ίδια η Kendall πάντως φαίνεται πως περνάει την καλύτερη επαγγελματική φάση της ζωής της, αφού κατά τη διάρκεια των fashion weeks έχει γίνει μούσα πολλών σχεδιαστών και έχει περπατήσει σε άλλα τόσα catwalks όπως αυτά των Schiaparelli, Victoria Beckham και πολλών ακόμη. Η φωτογράφιση αυτή ήρθε σαν μια άτυπη επισημοποίηση της σχέση της με τον Bad Bunny και άφησε ίσως ένα μεγαλύτερο παραθυράκι στους δημοσιογράφους για ερωτήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cxv1zzxNLuN/
https://www.instagram.com/p/Cxzyv-0ts5t/