Fall bags: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
Fall bags: Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες του φθινοπώρου
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Όλα τα σχέδια που θα κρατήσουμε το φθινόπωρο.

Το φαινόμενο της it bag θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το φετινό φθινόπωρο. Γιατί μια όμορφη, ιδιαίτερη τσάντα, που κρύβει ένα πρωτότυπο shape και ένα ιδιαίτερο δέρμα, vegan ή κανονικό, έχει πάντα μια θέση στη ντουλάπα μας. Ειδικά τώρα μέσα στη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου, τα νέα αξεσουάρ είναι αυτά που θα μας ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τα σύνολά μας, ενώ θα αποκτήσουμε παράλληλα και ένα ακόμη item το οποίο να αξίζει το budget μας.

bag_trends_fall2023-(1).jpg

Οδηγός αγοράς: Tα 4 styles στα office παντελόνια που θα φορέσουμε φέτος

Οι 5 πιο stylish τσάντες της σεζόν.

Top handle: Το συγκεκριμένο σχέδιο τσάντας με το χερούλι από πάνω ενισχύει το office look και την business αισθητική. Σίγουρα απευθύνεται στις γυναίκες εκείνες που αγαπούν το κλασικό style και σε όλες όσες μπορούν να κάνουν ένα ενδιαφέρον mix and match με new age, σύγχρονα σύνολα και διαχρονικά αξεσουάρ.

bag_trends_fall2023-(7).jpg

Round on: Οι στρογγυλές τσάντες θα είναι ένα από τα σχέδια που θα μας απασχολήσουν φέτος. Από τις mini, γυαλιστερές τσάντες σε στυλ σφαίρας, μέχρι τις iconic round Dior mini bags, θα δούμε πολλούς «κύκλους» να ολοκληρώνουν τη γεωμετρία των φθινοπωρινών μας outfits. Συν ότι είναι πολύ cute!

bag_trends_fall2023-(5).jpg

Extra large: Όσο πιο μεγάλη, τόσο πιο stylish. Η super μεγάλες τσάντες σε στυλ shopper ή σε office έκαναν μεγάλη επιστροφή μετά την καπιτονέ τσάντα του οίκου Saint Laurent, η οποία φορέθηκε από τη Zoe Kravitz και τη Hailey Bieber. Mία επιλογή σε μαλακό δέρμα είναι ιδανική για το φθινόπωρο.

bag_trends_fall2023-(3).jpg

90s simplicity: Η νότα μινιμαλισμού, που αναζητούσες, είναι πλέον μέσα στα κορυφαία bag trends του φθινοπώρου. Αμέσως μετά την τρέλα με το comeback των 90s, η αισθητική τους πέρασε και στις τσάντες μας με τα ορθογώνια και τετράγωνα αυστηρά σχέδια να πρωταγωνιστούν σε συλλογές οίκων όπως η Prada και όχι μόνο.

bag_trends_fall2023-(2).jpg

Basket bag: Λίγο διαφορετικά θα είναι τα καλάθια της σεζόν με το δέρμα να πρωταγωνιστεί στις πλέξεις και να μας προσφέρει ένα από τα πιο εντυπωσιακά items της ντουλάπας μας, αν τελικά ενδώσουμε στη γοητεία ενός basket. Δοκίμασε μια απόχρωση όπως το μαύρο ή το κυπαρρισί.

Milano-str-S24-0278.jpg