Η Insieme γιορτάζει το χρώμα και δημιουργεί μια συλλογή κοσμημάτων που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Insieme γιορτάζει το χρώμα και δημιουργεί μια συλλογή κοσμημάτων που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας

Κάτι παραπάνω από ένα κόσμημα.

Λένε ότι τα πιο όμορφα πράγματα έρχονται στη ζωή μας σε μικρή «συσκευασία», ειδικά όταν πρόκειται για κοσμήματα. Γιατί από τότε που θυμόμαστε τον πολιτισμένο κόσμο, ακόμη και στην αρχαιότητα, τα κοσμήματα ερχόντουσαν στη ζωή των ανθρώπων για να δηλώσουν κάτι, να γιορτάσουν ένα ευτυχές γεγονός ή να επισφραγίσουν μια μεγάλη αλλαγή, πάντα με γνώμονα τη λάμψη και τα πολύτιμα υλικά, που τα κάνουν τόσο ξεχωριστά.

insieme5.jpg

Ερχόμενοι στο σήμερα, τα κοσμήματα έχουν γίνει ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε φίλους και αγαπημένους. Είναι η διαχρονική τους αξία και η παντοτινή τους λάμψη αυτή που τα κάνει ένα τόσο πολύτιμο item για μία fashion lover, η οποία ξέρει να εκτιμά την κορυφαία κατασκευή και τον εμπνευσμένο σχεδιασμό, ειδικά όταν πρόκειται για ένα brand με 100% ελληνικό DNA. Η Insieme Jewellery ξεκίνησε την πορεία της στον κόσμο του ελληνικού κοσμήματος τη δεκαετία του 1980, φτάνοντας να περάσει σήμερα στα χέρια της νεότερης γενιάς, που αποφάσισε να πάει την εταιρία ένα βήμα παραπέρα και να μας μυήσει στον κόσμο του ελληνικού κοσμήματος.

insieme18.jpg

Με σχεδόν σαράντα χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων δεσμεύεται σίγουρα για ένα πράγμα: την αγάπη και το πάθος του για το κόσμημα, που μετουσιώνεται στη δημιουργία κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Οι τεχνίτες του brand δουλεύουν στο χέρι το κάθε ένα item, χαράζοντας, κόβοντας, λιμάροντας και γυαλίζοντας το κάθε ένα από αυτά με τεράστια προσοχή και μεράκι. Τα Insieme Jewellery είναι εμπνευσμένα από την ίδια τη γυναίκα και τα εκ φύσεως χαρακτηριστικά της μοναδικής φυσιογνωμίας της, αλλά και από την καθημερινότητά της, που στις μέρες μας έχει γίνει τόσο σύνθετη όσο και η ίδια.

insieme6.jpg

Κοσμήματα μοναδικά, με αυθεντικό σχεδιασμό και πρωτότυπες ιδέες, που υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο μαγικό. Τον κόσμο της Insieme Jewellery.

Insieme: Μία color fest συλλογή που βάζει χρώμα στην πολυτέλεια.

Για το 2023/2024 η Insieme Jewellery δούλεψε πάνω σε ένα μοναδικό project, δημιουργώντας μία συλλογή τόσο ξεχωριστή όσο και τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η Color Fest collection, όπως μαρτυρά και το όνομά της, έχει έρθει για να ταξιδέψει τις αισθήσεις μας και να γιορτάσει το χρώμα μέσα από μοναδικές δημιουργίες που απευθύνονται σε κάθε γυναίκα, σε κάθε στυλ αλλά και σε κάθε budget, αφού στις συλλογές της θα ανακαλύψετε κορυφαία value for money pieces, τα οποία αξίζουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα σας.

insieme23.jpg

Ξεκινώντας με ημιπολύτιμους λίθους σε αποχρώσεις όπως το μπλε royal, το μωβ της λεβάντας, το emerald πράσινο, το ατόφιο λευκό και το συγκλονιστικό βαθύ κόκκινο, η σχεδιαστική ομάδα της Insieme Jewellery δημιούργησε κοσμήματα από ατόφιο ασήμι, κούφιο ή συμπαγή χρυσό, κομμάτια που αντέχουν στο χρόνο και κλέβουν την παράσταση κάθε φορά που θα μπουν σε ένα σύνολο.

Ρομαντικά δαχτυλίδια με ροζέτες, elegant σκουλαρίκια σε διαφορετικά μήκη, κολιέ και μενταγιόν φορεμένα σε layering αλλά και minimal, σύγχρονες επιλογές, όλα τα items της Color Fest συλλογής της Insieme Jewellery ανήκουν σε ένα μοναδικό, luxurious σύμπαν έτοιμο να ταξιδέψει κάθε γυναίκα σε έναν νέο κόσμο λίγο πιο πολύχρωμο, λίγο πιο glam, λίγο πιο sparkle. Η λεπτομέρεια της κατασκευής και η αξεπέραστη ποιότητα είναι τα δύο χαρακτηριστικά που κάνουν τα Insieme Jewellery αλλά και κάθε γυναίκα που τα επιλέγει να ξεχωρίζουν.

Ας υποδεχτούμε το 2024 με έναν ήλιο που θα φέρει το φως μέσα μας.

Και καθώς διανύουμε τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου η Insieme Jewellery δημιούργησε το πιο stylish γούρι για τη νέα χρονιά, σε ένα μενταγιόν που σίγουρα θα γίνει το νέο αγαπημένο σας κόσμημα του 2024. Ένα item εμπνευσμένο από τον ρομαντισμό του ήλιου και την ομορφιά της φύσης, που μας καλεί να ανακαλύψουμε το φως μέσα μας, φορώντας στο λαιμό μας τον ήλιο, ένα διαχρονικό σύμβολο της ελπίδας και της ομορφιάς. Σε μία αριστοτεχνική κατασκευή και χάραξη μας παρουσιάζουν ένα μενταγιόν από ασήμι 925 σε επιχρύσωση 24 καρατίων ή επιπλατίνωση, το οποίο συνοδεύεται από μια κομψή αλυσίδα.

insieme3.jpg

Το καλύτερο δώρο για κάθε γυναίκα που αγαπά το κόσμημα και θέλει να αποκτήσει ένα all time classic item που θα της θυμίζει κάθε στιγμή τη δύναμή της, την ελπίδα και τη γαλήνη που εκπέμπει πάντα ο ήλιος από την αρχαία ελληνική θρησκεία και μυθολογία έως σήμερα. Γιατί στην Insieme Jewellery το κάθε ένα κόσμημα είναι τόσο μοναδικό, όσο και η γυναίκα που θα το φορέσει και αποπνέει την ίδια ντελικάτη δύναμη με εκείνη. Σύγχρονα και ξεχωριστά υπόσχονται να κλέψουν την καρδιά και τις εντυπώσεις σας.