Fasten your seatbelt! Η Diana Ross πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent

Ναταλία Κατσακιώρη
Fasten your seatbelt! Η Diana Ross πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Saint Laurent

Ο Anthony Vaccarello ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας. 

Η Diana Ross συμπεριλαμβάνεται σίγουρα σε εκείνες τις γυναίκες που κάνουν εντύπωση. Με κάθε τρόπο. Ολόκληρη η πορεία της στη μουσική και το χώρο του θεάματος είναι συνυφασμένη με την ανατροπή. Αλλά αυτό που μας κάνει ακόμη περισσότερο να τη θεωρούμε σύμβολο της γενιάς της αλλά και της γυναικείας ομορφιάς είναι το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα φροντίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα και να ταρακουνάει τα πράγματα.

Motown 60: A GRAMMY Celebration

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Για παράδειγμα μόλις πριν λίγους μήνες βρέθηκε ζωντανά στη σκηνή του Renaissance world tour, της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας της Beyonce, την ημέρα των γενεθλίων της κορυφαίας τραγουδίστριας, κάνοντάς της έκπληξη και τραγουδώντας μαζί της στη σκηνή. Και παρόλο που σίγουρα το κοινό της συγκεκριμένης βραδιάς δεν περίμενε μία τέτοια είσοδο στη σκηνή, ήξεραν ότι μία εμφάνιση της Diana Ross σημαίνει λάμψη, χορό, φαντασμαγορικά ρούχα και ένα μοναδικό στυλ on stage.

2017 American Music Awards - Show

(Photo by Matt Sayles/Invision/AP)

Tα κορυφαία χρώματα στις τσάντες του 2024 -Ενημερωμένα και διαχρονικά θα αντικαταστήσουν το μαύρο

Χθες το βράδυ, όμως, έγινε μια μεγάλη ανακοίνωση που σίγουρα δεν περιμέναμε. Ο Anthony Vaccarello, ο creative director του οίκου Saint Laurent, μας πληροφόρησε με μία ανάρτησή του ότι η Diana Ross είναι το πρόσωπο της νέας Spring/Summer καμπάνιας του οίκου. Fasten your seatbelts people!

https://www.instagram.com/p/Cw0OucaLJYm/

H Diana Ross είναι το νέο πρόσωπο του Saint Laurent.

Η ανάρτηση έγινε αργά το βράδυ και μέσα σε λίγες ώρες είχε γίνει εννοείται viral. Είδαμε μία μόνο ασπρόμαυρη φωτογραφία της Diana Ross, που ποζάρει πάνω σε ένα σκαμπό, αφήνοντας το loud style για το οποίο είναι γνωστή παγκοσμίως και φορώντας αυτή τη φορά ένα ολόμαυρο off shoulder φόρεμα της SS24 collection του οίκου, με μία extra halter neck λεπτομέρεια. Τα afro μαλλιά της ήταν φυσικά και πάλι ο πρωταγωνιστής της λήψης, το ίδιο και τα μεγάλα μάτια της. Η φωτογράφιση έγινε από τον David Sims.

https://www.instagram.com/p/C12UrkwCVDh/

Η ίδια η Diana Ross έχει γίνει μούσα για πολλούς σχεδιαστές στο παρελθόν με τα κοστούμια της για τη σκηνή να αφήνουν ιστορία. Ειδικά τα ολόσωμα κορμάκια της με τα bold χρώματα, τα strass και τα τεράστια μανίκια από τούλι είναι το σήμα κατατεθέν της μέχρι και σήμερα. Η ίδια υπήρξε μάλιστα μούσα και για τον ίδιο τον Yves Saint Laurent, αφού όταν ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της πόζαρε πολλές φορές με ρούχα του μεγάλου Γάλλου σχεδιαστή, έχοντας αναπτύξει μια στενή προσωπική σχέση και με τον ίδιο.