Οι 4 κορυφαίες τάσεις που θα μας απασχολήσουν το 2024 - Είναι τα musts της χρονιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 4 κορυφαίες τάσεις που θα μας απασχολήσουν το 2024 - Είναι τα musts της χρονιάς

Προετοιμάσου για μια χρονιά γεμάτη στυλ.

Σίγουρα οι νέες τάσεις, και όταν λέω νέες εννοώ κατά κύριο λόγο χειμερινές, γιατί με την αλλαγή του έτους έχουμε και μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που ντυνόμαστε. Κυρίως γιατί ο χειμώνας στη χώρα μας έρχεται μετά τον Ιανουάριο, οπότε και εμείς είμαστε έτοιμες να ακούσουμε τα πιο stylish trends που θα μας αλλάξουν την ψυχολογία και θα μας βάλουν στο mood του 2024.

Ferragamo-S24-067.jpg

Ferragamo

Ρίχνοντας μια ματιά στα catwalks που είδαμε μέσα στα fashion weeks του 2023 ξεχώρισαν πολλά trends και micro trends, αλλά υπάρχουν κάποια που έκαναν πραγματικά εντύπωση και θα αρχίσουν να κυκλοφορούν παντού. Τόσο στους δρόμους της πόλης, όσο και στο feed μας στα social media, που είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δούμε τι συμβαίνει στο street style των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας.

Vuitton-atm-S24-010.jpg

Louis Vuitton

Εμείς θα κάνουμε για σένα μία πρώτη αναφορά και θα σε συστήσουμε με τις τέσσερις κορυφαίες τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο.

Stella-Mccartney-atm-S24-003.jpg

Stella McCartney

Αυτό είναι το statement χρώμα που θα έχουν τα party shoes των γιορτών

4 κορυφαίες τάσεις του 2024:

No pants

Υπήρξε αμφιλεγόμενο, κατέληξε αγαπημένο. Το είδες σίγουρα μέσα στις γιορτές από γνωστές και φίλες και είμαι σίγουρη ότι σκέφτηκες για λίγο να το δοκιμάσεις και εσύ. Ένα micro mini σορτσάκι και ένα ωραίο πουλόβερ αρκούν για να μοιάζεις σαν να βγήκες από catwalk.

Tom-Ford-S24-026.jpg

Tom Ford

Short suit

Και όχι shorts suit. Γιατί εδώ δεν μιλάμε για ένα κοστούμι με σορτσάκι ή με φούστα αλλά για τα νέα κοντά κοστούμια, σε ανδρόγυνη, oversized γραμμή που είδαμε σε σχεδιαστές όπως oι Jil Sander και Proenza Schouler. Προτιμάμε άρα τις βερμούδες και τα ημίκοντα παντελόνια που θα φορέσουμε με cool σακάκια και ultra maxi παλτό.

Jil-Sander-S24-015.jpg

Jil Sander

Florals

Φέτος τα λουλούδια δεν θα περιοριστούν στην άνοιξη και στα γνωστά μας prints ή τα κλασικά τους μοτίβα. Θα γίνουν κεντήματα, τρισδιάστατα σχέδια και αξεσουάρ, που θα συμπληρώσουν όλα μας τα looks ανεξαρτήτως εποχής.

Valentino-HC-PO-F23-074.jpg

Valentino

Winter white

Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει τέλεια στον χειμώνα και είναι ότι πιο κομψό μπορείς να φορέσεις. Μην διστάσεις να κάνεις ακόμη και ένα total white look μέσα στις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Chloe-S24-003.jpg

Chloe