Οι boho τσάντες από ψάθα και ύφασμα είναι το must item της σεζόν

Οι boho τσάντες από ψάθα και ύφασμα είναι το must item της σεζόν

Το ελληνικό brand W50R δημιουργεί τα πιο fashionable κομμάτια με ethnic αισθητική και minimal design.

Η νέα σειρά από χειροποίητες τσάντες με την υπογραφή του W50R είναι ο πιο κομψός και εύκολος τρόπος να υποδεχθείς το καλοκαίρι με στυλ. Και αυτό γιατί περιλαμβάνουν όλα τα key pieces για να χτίσουμε μία ενημερωμένη, summer wardrobe με τα σωστά αξεσουάρ. Edgy ασημί top handle bags, bohemian backpacks με γεωμετρικά prints, ethnic hobos από ψάθα και φυσικά oversized summer τσάντες για την πόλη και την παραλία, είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που θέλουμε να κουβαλάμε μαζί μας την επόμενη σεζόν και να «κρύβουμε» μέσα τους τα essentials του φετινού καλοκαιριού.

IMG_20231217_004029.jpg

Mία σειρά handmade αξεσουάρ, φτιαγμένα από Έλληνες τεχνίτες, θα αναβαθμίσει τη γκαρνταρόμπα σου

Δερμάτινες χειροποίητες τσάντες από υφάσματα ραμμένα στο έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις στη νέα συλλογή W50R. Όπως κάθε χρόνια έτσι και φέτος, τα χειροποίητα προϊόντα θα προσδώσουν σε κάθε εμφάνιση την μοναδικότητα που της αξίζει και θα τελειοποιήσουν το στυλ κάθε γυναίκας.

https://www.instagram.com/p/C4992pAM51P/

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται μοναδικός και ξεχωριστός. Και τι καλύτερος τρόπος για να νιώσεις μοναδικός από το να φοράς μοναδικά και ξεχωριστά accessories; Το White50Room ξεκίνησε με σκοπό να κάνει ακριβώς αυτό. Σχεδιάζοντας πρωτότυπα αξεσουάρ και παράγοντας ελάχιστα κομμάτια εγγυάται πως δε θα χρειαστεί να νιώσεις ποτέ απροετοίμαστος για οποιαδήποτε περίσταση. Χρησιμοποιώντας υλικά από Έλληνες παραγωγούς, σχεδιάζοντας μόνοι τους όλα τα κομμάτια και ράβοντας τα με μεράκι, ενισχύουμε την ελληνική οικονομία και προωθούμε τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα. Όλα τα προϊόντα W50R είναι από την αρχή έως το τέλος κατασκευασμένα στην Ελλάδα και αυτό γιατί προσπαθούμε να δώσουμε βήμα σε Έλληνες δημιουργούς και προμηθευτές. Γιατί το σωστό αξεσουάρ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει με τον πιο sophisticated τρόπο κάθε σου εμφάνιση.