O Cillian Murphy είναι το πρόσωπο της Versace και αυτό που ήθελες να δεις σήμερα -Ένα icon

Ναταλία Κατσακιώρη
O Cillian Murphy είναι το πρόσωπο της Versace και αυτό που ήθελες να δεις σήμερα -Ένα icon

Ναι, το μπλαζέ ύφος του είναι iconic πια. 

The man of the hour. Ο Cillian Murphy, ο άνθρωπος που εκτός από τις αδιαμφισβήτητες υποκριτικές του ικανότητες, αφού ανήκει πλέον στο πάνθεον των Οσκαρικών ηθοποιών, έχει ταρακουνήσει τον κόσμο με την εμφάνιση και το χαρακτήρα του. Το υπνωτιστικό του βλέμμα, το πανέμορφο πρόσωπό του και το μπλαζέ ύφος του είναι που τον έχουν ανακηρύξει βασιλιά των memes. Και αυτό που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι όλα αυτά γίνονται εν αγνοία του.

5+1 casual outfits για να ανανεώσεις τα slim sneakers που φόρεσες το χειμώνα

96th Academy Awards Oscar Nominees Luncheon - Portraits

(AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

Ο ίδιος επιμένει να ζει με την οικογένειά του απομονωμένος στην Ιρλανδία, χωρίς να έχει social media και καμία ανάγκη ή περιέργεια να μπει στον κόσμο μας. Και αυτό που τον κάνει απόκοσμο είναι που ταυτόχρονα του δίνει αυτή τη μοναδική γοητεία. Το στυλ ενός τέτοιου άνδρα δεν θα μπορούσε παρά να είναι iconic, για αυτό και η Donatella Versace αποφάσισε να μας παρουσιάσει το νέο πρόσωπο της καμπάνια Icons του οίκου Versace, που δεν είναι άλλος από τον Cillian Murphy.

Ο Cillian Murphy πρωταγωνιστεί στην καμπάνια icons του οίκου Versace.

«Η συνεργασία με τη Donatella —από την κοινή χρήση αναφορών και εικόνων μέχρι την επιλογή της μουσικής των Fountains D.C. για το βίντεο— κατέληξε σε μια καμπάνια που αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι. Η συλλογή των καλοραμμένων, δυναμικών σχεδίων από υπέροχο ύφασμα μου ταιριάζει απόλυτα,» δήλωσε ο ίδιος ο Murphy που πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.

Ένα απλό λευκό σκηνικό, φώτα που παίζουν με τις σκιές και ο ίδιος σε χαλαρές πόζες και εκφράσεις μπροστά από το φακό που αντικατοπτρίζουν αυτό που πραγματικά είναι. Ένας βαθιά ταλαντούχος άνθρωπος, που χρησιμοποιεί τη μαγνητιστική ομορφιά του, για να πει τις ιστορίες του όπως αυτός θέλει. «Ποτέ δεν κοιτάω το μόνιτορ στις ταινίες που κάνω, είναι σαν μιλάμε για έναν άλλο χαρακτήρα,» λέει μεταξύ άλλων στο σχετικό βίντεο της καμπάνιας.

https://www.instagram.com/reel/C5STUlEsyT1/

Και εμείς τον βλέπουμε να ποζάρει με ένα μαύρο κοστούμι δια χειρός Versace και ένα λευκό tank top, την iconic καμπαρντίνα του οίκου με το print της Medusa στην πλάτη και τα φίνα knitwears της συλλογής.

Ο Cillian Murphy εμφανίστηκε και τη μεγάλη βραδιά των Oscars, όπου όλοι περίμεναν τη βράβευσή του, με costume smocking από το Atelier Versace με λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν. «Καθαρό και κλασικό. Είναι Versace».

O Cillian Murphy στα Oscars 2024 με smocking δια χειρός Versace:

Mary Katrantzou: Έγινε η πρώτη creative director των leather goods και accessories του οίκου Bulgari