CALZEDONIA MARE 2024: H Beachwear 2024 collection είναι γεμάτη με χρώματα και prints

CALZEDONIA MARE 2024: H Beachwear 2024 collection είναι γεμάτη με χρώματα και prints

H συλλογή της Calzedonia Beachwear 2024 είναι γεμάτη χρώματα με prints, αποχρώσεις και σχέδια που μπορούν να συνδυαστούν, προσφέροντας την ευκαιρία να βιώσετε και να αποτυπώσετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού με εξατομικευμένο στυλ Calzedonia

Η σειρά Indonesia είναι παρούσα όπως πάντα, ένα must-have για τις Calzedonia Lovers που εναρμονίζει την άνεση και το στυλ και προσφέρεται αυτή τη σεζόν σε νέα χρώματα σύμφωνα με τις τάσεις: green peacock, magenta, sapphire blue και palm green, μαζί με τα βασικά μαύρα και άσπρα. Εκτός από τα triangle cups, τα bandeaus, τα push-ups, τα σλιπ μπικίνι και τα Brazilian μπικίνι, η Calzedonia παρουσιάζει μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα νέο τύπο leg opening που επιτρέπει στα παντελόνια να φοριούνται με κανονική ή υψηλότερη μέση, και δύο ακόμη ολόσωμα μαγιό διαθέσιμα από XS μέχρι XL, για να κολακεύουν κάθε φιγούρα και κάθε γυναίκα. Παίρνοντας έμπνευση από την απλή κομψότητα των Indonesian μαγιό, η Calzedonia παρουσιάζει δύο νέες σειρές: την Compact, που χάρη στην μελέτη των νέων υπέρ-ανθεκτικών υφασμάτων δημιουργεί μια αίσθηση body-sculpting, σχεδιασμένα για να αναδεικνύουν ακόμη και τα πιο μαλακά σχήματα, και την Double, που παίζει με τις διάσημες αντιθέσεις του colour blocking για να προσφέρει εκδοχές δύο τόνων σε mineral brown/orange chic και island green/ultra violet.

0RFE179-0SB1798.jpg

Έπειτα, υπάρχει η κλασικά στυλιζαρισμένη, απαραίτητη αλλά και κομψή Shiny Satin συλλογή: μια υπέροχη μονόχρωμη σειρά, διαθέσιμη σε μαύρο, burgundy, wave blue και retro-green ιδανική για στιγμές ακόμη και μακριά από την παραλία.

Εμπνευσμένη από τις hot τάσεις της στιγμής, η σεζόν εξυπηρετεί τα neutral brown και τους λευκούς τόνους, αποχρώσεις που παρουσιάζονται σε animal prints με λαμπερά φινιρίσματα, camouflage με lurex και σχέδια της ζούγκλας, σχεδιασμένα και για όλη την οικογένεια. Δεν λείπουν τα πιο ζωντανά και αναζωογονητικά prints που πάντα διέκριναν την beachwear συλλογή της Calzedonia. Για μια pop, bubbly επιλογή, μπορούν να συνδυαστούν τα γεωμετρικά, crinkle και chevron με μπικίνι και one-piece μαγιό με 3D effect από κασμίρ, σε απαλούς τόνους γαλάζιου και μπεζ.

0IS1827.jpg

Η Limited Edition της Calzedonia επιστρέφει το 2024 για την καλοκαιρινή σεζόν ακολουθώντας την προηγούμενη επιτυχία της: μαγιό που ξεχωρίζουν ως κοσμήματα, με μπικίνι και ολόσωμα μαγιό όπου το 3D effect των λαμπερών υφασμάτων γίνεται ο πρωταγωνιστής. Μια αγαλλίαση κρυστάλλων, μαργαριταριών και στρας σε διαχρονικές μαύρες και άσπρες αποχρώσεις αναδεικνύουν ρούχα που είναι επίσης ιδανικά για την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών looks για τις πιο ξεχωριστές βραδιές.

0BDP139-0RTGA1888-1.jpg

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν αντρικές/παιδικές και γυναικείες/παιδικές mini-me προτάσεις, από τα πιο πολύχρωμα σχέδια που τραβάνε την προσοχή, αλλά και η σειρά out-of-water, με λινά και βαμβακερά sets από πουκάμισα και παντελόνια με και χωρίς κεντήματα, κιμονό με σχέδια και μακριά φορέματα με μονόχρωμα trims, αλλά και αξεσουάρ όπως τσάντες θαλάσσης και πετσέτες που συνδυάζονται με την συλλογή για ένα total Calzedonia look.