Jelly shoes: Το must του καλοκαιριού από τα Melissa

Jelly shoes: Το must του καλοκαιριού από τα Melissa

Η μόδα αποφασίζει να δει μέσα από οικολογική ματιά την εξέλιξή της

Μπαίνει το καλοκαίρι και οι λόγοι που μπορούν άνετα να μας κάνουν να παρανοήσουμε διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Αυτή τη φορά την τιμητική του έχει άλλη μία συνεργασία των Melissa, για την σειρά diffusion ονόματι, Mel. Κρατηθείτε: Τα Melissa συνεργάζονται με τα Forever 21!

Στο παρελθόν το αγαπημένο, ανατρεπτικό και άνετο όσο τίποτα label Melissa έχει συνεργαστεί με designers όπως οι Jason Wu, Karl Lagerfeld, και Vivienne Westwood, ας μην ξεχνάμε όμως τον Jean Paul Gaultier καθώς και την Alessandra Ambrosio. Πλεόν, το θυγατρικό brand αρχίζει να κινείται προς ένα μεγάλο fashion fashion retailer.

«Τα Forever 21 είναι ένας υπέροχος τρόπος για εμάς να φτάσουμε σε ένα ευρύτερο κοινό με την κατάλληλη αξιοπιστία στο χώρο της μόδας. Τα Forever 21 αντιπροσωπεύουν την αξία, τη μόδα και τη διασκέδαση, χαρακτηριστικά που μας εκφράζουν», λέει η Michele Levy, CEO των Melissa στις Η.Π.Α.

Οι τιμές ξεκινούν από τα $19.80 και κυκλοφόρησαν μόλις στις 26/04. Mην ξεχνάτε πως μυρίζουν τέλεια και είναι οικολογικά!

Διαβάστε ακόμη:

H Rihanna επιλέγει Mary Katrantzou

Το Queen.gr προτείνει: Το all day look της ημέρας!