ZER-FAM Fashion Show: Μια βραδιά γεμάτη μόδα και λαμπερές παρουσίες

ZER-FAM Fashion Show: Μια βραδιά γεμάτη μόδα και λαμπερές παρουσίες

Στις 04/07, στο Sideradiko Summer

Επαγγελματίες του χώρου, φίλοι και σπουδαστές των τμημάτων του εκπαιδευτηρίου, άνθρωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και άλλες αξιόλογες καλλιτεχνικές προσωπικότητες θα παρευρεθούν στο Sideradiko Summer (Λ. Ποσειδώνος δίπλα από τα καρτ Αγ. Κοσμά) στις 4/7/2013 για να παρακολουθήσουν, να χειροκροτήσουν και να θαυμάσουν από κοντά τις προτάσεις των νέων και πολλά υποσχόμενων δημιουργών – των αυριανών επαγγελματιών του χώρου της μόδας. Ένα φαντασμαγορικό show, πρωτότυπες δημιουργίες που αντιπροσωπεύουν τη γυναικεία φινέτσα, εκφράζουν το σήμερα και γοητεύουν τους ανθρώπους που αναζητούν το διαφορετικό.


Ένα εντυπωσιακό Catwalk, μια πανδαισία χρωμάτων, υλικών, υφασμάτων και σχεδίων θα μας δείξουν και πάλι οι σπουδαστές του τμήματος «Fashion Design» του εκπαιδευτικού ομίλου ZER-FAM σε ένα "Addicted To Fashion" Show!! Στα Hot Spots της βραδιάς συμπεριλαμβάνεται η έμφαση στις λεπτομέρειες ραφής και εφαρμογής, η εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων και το προσεγμένο styling, στις εμπνευσμένες δημιουργίες των σπουδαστών – νέων δημιουργών! Μετά το fashion Show θα ακολουθήσει party!

Το εκπαιδευτήριο ZER-FAM εξειδικεύεται από το 1985 στους τομείς:
> Σχέδιο Μόδας - Fashion Design
> Διακόσμηση & Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων – Interior Design
> Αισθητική Προσώπου & Σώματος
> Επαγγελματικό Μακιγιάζ
> Ονυχοπλαστική – Αισθητική Άκρων

Περιζήτητοι τομείς σπουδών που απευθύνονται σε μοντέρνους ανθρώπους με άποψη, αισθητική, υψηλές φιλοδοξίες και όραμα. Ειδικότητες αυστηρά επιλεγμένες με κοινό γνώμονα τη ζήτηση που υπάρχει στην αγορά εργασίας! Άλλωστε το μότο των σπουδαστών και των καθηγητών, που συνοψίζει τη φιλοσοφία του εκπαιδευτηρίου ΖΕR-FAM, είναι το «Αγάπη για τη Δημιουργία»!

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΘΗΝΑ : Χαλκοκονδύλη 27, τηλ: 210 5231864-5224561
ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Γρ. Λαμπράκη 91, τηλ: 210 4183102


www.zer-fam.gr

Facebook.com/zerfam