Mission Make Over by RIVER WEST: Η «μεταμόρφωση» της Aναστασίας Ξένου

Mission Make Over by RIVER WEST: Η «μεταμόρφωση» της Aναστασίας Ξένου

Η 19χρονη Αναστασία αφέθηκε στα χέρια της Fashion και της Beauty Εditor του Queen.gr και η εμφανισιακή αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή.

LP1 1945

8 τυχερές, μία μεγάλη νικήτρια και ένας διαγωνισμός make over από τα RIVER WEST έρχεται να μας αναστατώσει και να μας ιντριγκάρει κάθε εβδομάδα εδώ στο Queen.gr. H Fashion Editor του site, Διονυσία Καλαποθαράκου, και η Beauty Editor, Βιβή Αγγελάκη επισκέφτηκαν το RIVER WEST και επέλεξαν μέσα από τα δεκάδες καταστήματά του τα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης που θα άλλαζαν εξ ολοκλήρου το στυλ και την εμφάνιση της πρώτης τυχερής που συμμετείχε στο project «μεταμόρφωσης», της 19χρονης Αναστασίας Ξένου.

Η Διονυσία, θέλοντας να αναδείξει την bohemian, αλλά ταυτόχρονα πιο glam πλευράς της φοιτήτριας της Σχολής Καλών Τεχνών, διάλεξε για αυτή ένα νεανικό playsuit και ένα ethnic κιμονό από τα καταστήματα Toi&moi. Ψάχνοντας παπούτσια άνετα και sexy, με κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, κατέληξε σε ένα ζευγάρι με λεπτομέρειες από κρόσσια από τα SANDY.S. Ένα μικρό κολιέ από τα JOOLS ήταν αρκετό για να αναδείξει το ντεκολτέ της Αναστασίας, ενώ μία καφέ Stradivarius τσάντα ολοκλήρωσε το look της. Αγαπημένο εξτρά item; Ένα σοφιστικέ ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τα OJO Sunglasses.

H Bιβή, έχοντας ως γνώμονα τους χρωματικούς συνδυασμούς στο outfit της Αναστασίας αλλά και τα αξεσουάρ που συνόδευαν το look της, προτίμησε ένα πιο νεανικό αλλά sexy μακιγιάζ που θα αναδείκνυε καλύτερα τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Έτσι, έγινε το απαραίτητο Mix and Match συνδυάζοντας την απόχρωση του playsuit με αυτές στα χείλη. Στα μάτια προτίμησε ένα έντονο cat eye look που "άνοιγε" το βλέμμα της. Το μακιγιάζ έγινε εξολοκλήρου με προϊόντα Estée Lauder, στο corner του brand που βρίσκεται στα Galerie de Beaute. Όσο αφορά, τα μαλλιά, η Αναστασία έχει φυσικά μαλλιά, οπότε δεν θέλαμε να προβούμε σε διαδικασία ολοκληρωτικής βαφής. Για να δώσουμε ένα πιο καλοκαιρινό αέρα στο hairlook της, προτιμήσαμε να κάνουμε με τη βοήθεια των hair experts του κομμωτηρίου TEO, ένα άνοιγμα στο κάτω μέρος των μαλλιών της αλλά και περιμετρικά του προσώπου της.

anastasia1


Η τυχερή φεύγοντας από το RIVER WEST μας εκμυστηρεύτηκε πώς αυτή η make over εμπειρία και η ευκαιρία να δει διαφορετικά τον εαυτό της, ήταν «η καλύτερη μέρα της ζωή της». Να είσαι πάντα τόσο γελαστή, ευτυχισμένη και όμορφη Αναστασία!