Πώς αυτή τη σεζόν θα βρεις το ιδανικό εσώρουχο για κάθε σου εαυτό

Πώς αυτή τη σεζόν θα βρεις το ιδανικό εσώρουχο για κάθε σου εαυτό

Νέα σεζόν σημαίνει νέα ξεκινήματα και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το Φθινόπωρο για να ανανεωθείς και την ίδια ώρα, να θέσεις τους νέους σου στόχους.

Από την γκαρνταρόμπα και τα εσώρουχα μέχρι τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και τα χόμπι: Τα «κεφάλαια» που καλείσαι να «ανοίξεις» είναι πολλά, ωστόσο, με επιμονή και καλό ψάξιμο, θα βρεις αυτό που ψάχνεις και θα ανακαλύψεις το ιδανικό για κάθε σου εαυτό.

Για τα outfits της σεζόν φρόντισες. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με ένα αγαπημένο (για κάθε γυναίκα) και άκρως αισθησιακό ζήτημα: Τα εσώρουχα! Τι αξίζει να βάλεις στην ντουλάπα σου φέτος; Σε ποια σημεία πρέπει να εστιάσεις για να κάνεις τις σωστές αγορές; Άραγε, υπάρχουν εσώρουχα που είναι ιδανικά για κάθε σου εαυτό;

Εμείς κάναμε την καθιερωμένη έρευνα αγοράς και αφού επισκεφτήκαμε αρκετά καταστήματα και «σερφάραμε» στο Διαδίκτυο, καταλήξαμε σε ένα κοινό συμπέρασμα: Η νέα εκδοχή Amourette Charm της Triumph αξίζει την προσοχή σου για τέσσερις βασικούς λόγους τους οποίους και παραθέτουμε!

Διαχρονικότητα

Όταν κάτι λατρεύεται από εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, εδώ και πολλές δεκαετίες, τότε αυτό σημαίνει ότι αξίζει και στην περίπτωσή μας, αυτό το «κάτι» είναι η Amourette. Η σειρά της Triumph που έγραψε ιστορία μας ξανασυστήνεται μέσα από την Amourette Charm που με ανανεωμένα χρώματα, κοψίματα και σχέδια, κάνει δυναμικό comeback, εμπνευσμένο από το Art Nouveau. Ναι, η διαχρονικότητα είναι «must» και στα εσώρουχα, για αυτό αξίζει να την αναζητήσεις.

triumph queen1

Κομψότητα

Μπορεί να τρέχεις όλη μέρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να είσαι κομψή και κάτω από τα ρούχα σου. Η σκέψη και μόνο ότι φοράς ένα κομψό και αισθησιακό εσώρουχο, μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση σε μια «συννεφιασμένη» μέρα στο γραφείο. Ό,τι και αν κάνεις, όποιες κι αν είναι οι υποχρεώσεις σου, μπορεί να βρεις τα εσώρουχα που σου ταιριάζουν και κυρίως, αυτά με τα οποία αισθάνεσαι άνετα.

triumph queen2

Ποιότητα

Ναι, γράψαμε πως η νέα σεζόν επιβάλλει και νέους στόχους. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν ένας από αυτούς αφορούσε στην ποιότητα της ζωής σου; Αυτό το Φθινόπωρο και τον ερχόμενο Χειμώνα πρέπει να κάνεις πιο ποιοτική την κάθε σου ημέρα. Μην αφήσεις έξω από τη λίστα σου τα εσώρουχα. Έχει μεγάλη σημασία να έχουν δημιουργηθεί με υλικά ποιοτικά και φιλικά προς την επιδερμίδα σου. Δώσε σημασία ακόμη και στα πιο μικρά πράγματα. Να θυμάσαι πως η επιμονή στη λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει την Triumph να ξεχωρίζει τόσα χρόνια.

triumph queen3

Απαράμιλλη άνεση και εφαρμογή

Η άνεση και η τέλεια εφαρμογή είναι ό,τι χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα από τα εσώρουχά της. Διότι θα πάει στο γραφείο και στη συνέχεια στο επαγγελματικό ραντεβού, αλλά μετά θα βγει με τις φίλες της και κάπου μέσα στην ημέρα, θα περπατήσει, θα οδηγήσει και γενικά… θα τρέξει! Η σειρά Amourette Charm περιλαμβάνει σαγηνευτικά εσώρουχα τα οποία, όμως, προσφέρουν απίστευτη άνεση, αφού είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση. Το ζητούμενο είναι να μπορεί να βρει η καθεμιά το ιδανικό για κάθε της εαυτό και σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας.

triumph queen4

Ανεξάρτητα από το στυλ, το μέγεθος και το σχήμα του σώματός σου, αξίζει να βάλεις διαχρονικότητα, κομψότητα, περισσότερη ποιότητα και άνεση στην καθημερινότητά σου. Βρες το ιδανικό για εσένα, εκείνο που εφαρμόζει τέλεια επάνω σου και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Μην ξεχνάς ότι η ζωή δεν είναι μονόπλευρη. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που θέλεις να έχεις πολλές επιλογές για να καλύπτεις την κάθε σου ανάγκη και να ικανοποιείς τον κάθε σου ρόλο. Καμία γυναίκα δεν μοιάζει με την άλλη και για την Triumph αυτό αποτελεί έμπνευση.

Facebook: facebook.com/TriumphGR

Instagram: Triumphlingerie

You Tube: youtube.com/user/TriumphGreece

Δες το βίντεο για το Amourette Charm και εμπνεύσου κι εσύ!