Δέκα στυλάτες και άκρως τρομακτικές ταινίες για να δεις στο Halloween

Δέκα στυλάτες και άκρως τρομακτικές ταινίες για να δεις στο Halloween

«It's all just a bunch of hocus pocus!»... μπορεί να μην γιορτάζουμε το Holloween αλλά πάντα χρειαζόμαστε μία καλή αφορμή για να ξαναδούμε τα αγαπημένα μας θρίλερ.

Κολοκύθες, μάγισσες πάνω σε σκουπόξυλα, καζάνια που αφρίζουν, αράχνες, νυχτερίδες και στολές φαντασμάτων. Καλάθια με σοκολάτες και παιδιά ντυμένα φαντάσματα: αυτές τις μέρες αν βρίσκεσαι στην Αμερική όλα τα παραπάνω φαντάζουν απόλυτα φυσιολογικά γιατί η νύχτα της 31ης Οκτωβρίου πλησιάζει και το Halloween εκεί τους αφορά όλους. Εμείς εδώ, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, το παρακολουθούμε από απόσταση σαν ένα «εξωτικό φρούτο» που δεν είμαστε σίγουρες αν μας αρέσει ακόμα και αν απολαμβάνουμε να το παρατηρούμε. Οπότε, το να βγεις για «κέρασμα ή τρόμαγμα» εδώ δεν είναι επιλογή, το να βάλεις και να (ξανά)δεις όμως ένα από τα δέκα παρακάτω θρίλερ, είναι ό,τι πιο κοντά σε Halloween μπορείς να κάνεις.

Και να το απολαύσεις κιόλας! Όπως θα δεις οι προτάσεις μας δεν γίνονται μόνο με βάση το πιο έργο είναι πιο τρομακτικό, αλλά και πιο στυλάτο! Γιατί οι δεκαετίες του ΄80 και του ΄90 είχαν πολλά πράγματα να προσφέρουν και σε επίπεδο κινηματογραφικών επιλογών αλλά και ενδυματολογικών αναφορών.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 12 denim jackets για το φετινό φθινόπωρο