Ένα λευκό μπλουζάκι και τόσοι cool τρόποι να το φορέσεις τη φετινή άνοιξη...

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα λευκό μπλουζάκι και τόσοι cool τρόποι να το φορέσεις τη φετινή άνοιξη...

Διάλεξε απλά ποιος σου ταιριάζει!

Σε μία εποχή που όλοι ανατρέχουμε σε πράγματα που ήδη γνωρίζουμε και γνωρίζουμε από την αρχή πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, δεν είναι κακό να επανεκτιμάμε και τα basic items της ντουλάπας μας.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, μαύρο και ένα λευκό, μονόχρωμο μπλουζάκι όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Και συνήθως δεν έχουμε μόνο ένα αλλά πολύ περισσότερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι καλύπτουν κάποιου είδους στυλιστική εμμονή αλλά ότι είναι ιδιαιτέρως εύχρηστα και βολικά και μπορούμε να τα φορέσουμε με σχεδόν όλα μας τα ρούχα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη κατηγορία, με τα άσπρα T-shirts, και θα σου δείξουμε στην παρακάτω gallery οκτώ στυλάτους και άκρως μοντέρνους τρόπους για να τα φορέσεις αυτήν την «περίεργη» άνοιξη.

Μέσα από ένα slip dress, με το must have item της προηγούμενης σεζόν: το καρό blazer, αλλά και πάνω από μία μονόχρωμη midi φούστα, αυτό το απλό μπλουζάκι θα δώσει την ισορροπία που ψάχνεις στο σύνολό σου. Επίσης εξαιτίας του απλού σχεδίου του λειτουργεί ως «καμβάς» για να το συνδυάσεις με πολύχρωμα αξεσουάρ όπως statement, μεγάλα σκουλαρίκια ή πολλά μικρά κολιέ. Βγάλε το δικό σου από τα πρώτα συρτάρια της ντουλάπας σου και ετοιμάσου να το δεις –ή μάλλον να το φορέσεις- με άλλον τρόπο.
Δες επίσης: H Kate Middleton, φορώντας ένα συγκεκριμένο φόρεμα, βοήθησε με τον τρόπο της γιατρούς και νοσηλευτές