H Kate Middleton, φορώντας ένα συγκεκριμένο φόρεμα, βοήθησε με τον τρόπο της γιατρούς και νοσηλευτές

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Kate Middleton, φορώντας ένα συγκεκριμένο φόρεμα, βοήθησε με τον τρόπο της γιατρούς και νοσηλευτές

Το brand Ghost, στο οποίο ανήκει το φουστάνι της Δούκισσας, δώρισε το ποσό από τις online πωλήσεις του στους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας.

Πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, aka Kate Middleton και Πρίγκιπας William, συμμετείχε σύσσωμη στην ενέργεια «Clap for Carers» χειροκροτώντας τους εργαζόμενους-ήρωες στον τομέα της υγείας και ανεβάζοντας τις αντίστοιχες φωτογραφίες που βλέπεις παρακάτω στο Instagram account του Παλατιού. Η Kate, πάντα λαμπερή και κομψή, φοράει ένα γαλάζιο midi φόρεμα που μοιάζει με vintage και έχει ένα πολύ διακριτικό liberty floral μοτίβο. Το συγκεκριμένο φουστάνι όμως δεν ήταν καθόλου ρετρό. Ανήκει στο high street brand, Ghost, μπορείς να το βρεις εδώ και κοστίζει 129 Λίρες.

https://www.instagram.com/p/B_XG-4olRXO

Το «Anouk Dress», έτσι όπως ονομάζεται από την εταιρία αυτό το φουστάνι, έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της Middleton να το φοράει και το brand αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ «σωστό» με τα έσοδα από τις online πωλήσεις του: να το δωρίσει στο NHS (στου εργαζόμενους του συστήματος υγείας στη Μεγάλη Βρετανία).

To label Ghost εξέδωσε την ανάλογη ανακοίνωση στη σελίδα του στο Instagram: «Προσπαθούμε όλοι με το τρόπο μας να στηρίξουμε την καταπληκτική δουλεία που κάνουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι εθελοντές στον χώρο της υγείας, ενάντια στη δύσκολη μάχη με τον Κορονοϊό, βάζοντας ως προτεραιότητά τους το να παραμείνουμε όλοι εμείς δυνατοί και υγιείς». Και το να δώσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις ενός φουστανιού που τελικά «φορέθηκε για καλό σκοπό», είναι μία συμβολική και πολύ όμορφη κίνηση (προσθέτουμε εμείς) και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και άλλα fashion labels!
Δες επίσης: 20 maxi φορέματα για ρομαντικές και κομψές εμφανίσεις μετά την καραντίνα

https://www.instagram.com/p/B_VhLyVFwro