Τα νέα στυλ crop top που συνδυάζονται εύκολα με κάθε εμφάνιση

Τα νέα στυλ crop top που συνδυάζονται εύκολα με κάθε εμφάνιση

Η μεταβατική περίοδος που βιώνουμε ορίζει κάποιες αλλαγές και αναβαθμίσεις στο στυλ μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδεύουμε σε άλλες περιόδους. Μπορεί ο καιρός να μην ενδείκνυται για κάποια σταθερά πιο θερμή ατμόσφαιρα, αλλά, καθώς τελειώνει ο Απρίλιος, αναμενόμενα το μυαλό μας βρίσκεται σε πιο καλοκαιρινή διάθεση και εμφανίσεις που θα ταιριάξουν με εκείνη την εποχή. Το στυλ μας είναι σαφώς διαφορετικό. Η μεταβατική περίοδος χρειάζεται και τα κατάλληλα ρούχα που θα την ενισχύσουν. Αυτά που θα κάνουν τη μέρα μας πιο άνετη, αλλά που δε θα μειώσουν καθόλου από το στυλ μας.

Έρχονται πολλά στο μυαλό μας σε αυτήν την κατηγορία, αλλά κυρίως μερικές επιλογές που είναι πρακτικές, εύκολες στο matching και που θα μπορούμε να φοράμε καθημερινά με την πρώτη ευκαιρία. Ο λόγος για τα crop tops που ενίοτε παραμένουν στην γκαρνταρόμπα μας ακόμα και τον χειμώνα και που, όμως, τώρα έχουν την τιμητική τους.

Μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με διάφορα ρούχα, όπως ένα ψηλόμεσο παντελόνι, μαζί με μία μπλούζα με διαφάνειες ή με κάποιο oversized σχέδιο που θα εξισορροπήσεις την πιο εφαρμοστή του λογική.

Ακριβώς επειδή θέλουμε να αρχίζουμε να ετοιμάζουμε τις εμφανίσεις που θα ακολουθήσουμε τους προσεχείς μήνες, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, βρήκαμε μερικά crop tops που θα ταιριάξουν άψογα με τις διαθέσεις μας και την εποχή.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα 8 πιο δημοφιλή fashion items στο Instagram για τον Απρίλιο