Αυτά είναι τα 8 πιο δημοφιλή fashion items στο Instagram για τον Απρίλιο

Sabine Camhi
Αυτά είναι τα 8 πιο δημοφιλή fashion items στο Instagram για τον Απρίλιο

Εδώ θα βρεις ποια είναι τα κομμάτια που αγάπησαν οι fashionistas και θα μας απασχολήσουν πολύ φέτος το καλοκαίρι!

Οι fashion influencers έχουν γίνει η «go-to» πηγή κάθε κοριτσιού για outfit inspiration. Όταν μπαίνουμε στους λογαριασμούς τους στο Instagram μας αρέσει πολύ να βλέπουμε τι φοράνε και πώς τα συνδυάζουν μεταξύ τους. Επίσης, ανακαλύπτουμε καινούργια brands και προσθέτουμε καμιά φορά μερικά ξεχωριστά κομμάτια που ερωτευτήκαμε στην δικιά μας γκαρνταρόμπα. Εάν ένα outfit που φόρεσε μία influencer μπορεί να συγκεντρώσει χιλιάδες likes στα social media, τότε είναι δεδομένο ότι πρέπει και εμείς να το ενσωματώσουμε στις γκαρνταρόμπες μας, σωστά;

Κάποια από τα κομμάτια που έχουν ενθουσιάσει το ίντερνετ, έχουν φωτογραφηθεί και κοινοποιηθεί ασταμάτητα και ενδέχεται να ορίσουν το 2021 στις γκαρνταρόμπες μας είναι τα φορέματα bardot, τα τοπ με φουσκωτά μανίκια και οι μεταξωτές ρόμπες. Αυτά τα κομμάτια είναι απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα σου φέτος την άνοιξη γιατί θα σε κάνουν πολύ πιο stylish!

Εάν θέλεις και εσύ να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με τη συμβουλή των fashion gurus, συνέχισε στην gallery παρακάτω όπου θα βρεις ποια είναι και τα υπόλοιπα πέντε κομψά και πολύ στυλάτα fashion items τα οποία δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε αυτόν τον μήνα.

Δες επίσης: 10 τρόποι για να κρατήσεις την αγαπημένη τσάντα των trendsetters αυτήν την άνοιξη