Green Force: Το πιο εντυπωσιακό jewelry trend της σεζόν έχει πράσινη απόχρωση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Green Force: Το πιο εντυπωσιακό jewelry trend της σεζόν έχει πράσινη απόχρωση

Όταν το «Go Green» δεν έχει μόνο οικολογική απήχηση αλλά αποτυπώνεται και στα κοσμήματά μας...

HIGH AW21 G NOV HOLIDAY TIMELESS MODEL 09 RGB

Το 2017 η Pantone, η πιο γνωστή εταιρία-οργανισμός γραφικών τεχνών, υλικών και χρωμάτων, ανακοίνωσε όπως κάνει κάθε χρόνο «την απόχρωση της σεζόν», η οποία δεν ήταν άλλη από το «Greenery». Ένα φωτεινό, πράσινο χρώμα συνώνυμο της αναγέννησης και της αισιοδοξίας. Προ πανδημίας η μόδα κοιτούσε τον κόσμο με οπτιμισμό και αυτό έβγαινε προς τα έξω. Σήμερα, τέσσερα χρόνια αργότερα και ενώ ακόμα δεν διανύουμε την post Covid-19 περίοδο, το πράσινο επανέρχεται δυναμικά στις ζωές και στην γκαρνταρόμπα μας. Ίσως, γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε λίγα θετικά vibes γύρω μας.

Το πράσινο, σε όλες του τους τόνους από φωτεινό lime μέχρι σκούρο κυπαρισσί, πρωταγωνιστεί στις συλλογές ρούχων μεγάλων Οίκων Μόδας -όπως Moschino, Paco Rabanne, Sacai και Christian Wijnants- και δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό πάνω σε statement coats, κοστούμια και οversized φορέματα. Το ίδιο εντυπωσιακό δείχνει και πάνω στους κρυστάλλους που κοσμούν τα νέα Pandora κοσμήματα για τον φετινό χειμώνα. Βραχιόλια, δαχτυλίδια, charms, μενταγιόν και σκουλαρίκια στις λαμπερές αποχρώσεις του σμαραγδιού, μπορούν να κάνουν πιο σοφιστικέ και να δώσουν ένα Old Hollywood twist σε όλα μας τα σύνολα.

PNGTRPNT 180057C01 RGB

Ένα από τα πιο ευκολοφόρετα fashion trends του φετινού χειμώνα, το knitwear, μπορεί να γίνει κατάλληλο και για το βράδυ με την προσθήκη των σωστών, Pandora, κοσμημάτων. Συνδύασε το loose, πλεκτό φόρεμά σου με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες και ένα σετ από βραχιόλι με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ με πράσινα κρύσταλλα και δαχτυλίδι με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ με κυβική ζιρκόνια και πράσινο κρύσταλλο και δημιούργησε αυτομάτως ένα all day chic look.

To πράσινο χώμα, ταυτίζεται με την χαρά και την ηρεμία που αποπνέει η φύση, αλλά την ίδια στιγμή είναι και η πιο fashionable απόχρωση που μπορούν να έχουν φέτος τα κοσμήματά σου. Γι’ αυτό και στις νέες Pandora δημιουργίες βρίσκεις charms, βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ με διακριτικούς πράσινους κρυστάλλους, ιδανικά και για να ακολουθήσεις το hot color trend της σεζόν αλλά και για να φορεθούν μαζί με κοσμήματα Pandora με μπλε πέτρες για ένα εκλεπτυσμένη jewelry mix&match στυλ.

PNGTRPNT 580044C01 V3 RGB

Ένα πράσινο φόρεμα, σαν και αυτό που φορούσε η Keira Knightley στην ταινία «Η Εξιλέωση» είναι μία διαχρονική επιλογή για τα βραδινά σου looks που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ιδανική για τις καστανές καθώς δένει αρμονικά με τους γλυκούς, σοκολά τόνους των μαλλιών τους, αλλά την ίδια στιγμή είναι και «so hot right now» look στην total green εκδοχή του. Φόρεσε τα Pandora, πράσινα κοσμήματά σου με αντίστοιχα ρούχα και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο μονοχρωματικό σύνολο που είναι κομψό χωρίς υπερβολές και ενδυματολογικές τυμπανοκρουσίες.

Το πιο πράσινο δεν είναι ένα από τα βασικά χρώματα, αλλά το αποτέλεσμα της ένωσης του μπλε με το κίτρινο, πράγμα που σημαίνει πως ταιριάζει πολύ και με τις δύο αυτές αποχρώσεις αν είσαι οπαδός των funky, color blocked συνόλων. Αν όχι, επίλεξε ένα χρώμα της φορά και ένα στυλ κοσμημάτων Pandora, επίσης. Kαι φέτος ας είναι αυτή η φόρα που λες δυνατά κοιτώντας στον καθρέφτη σου «Go Green», φοράς τα σκουλαρίκια σου και φεύγεις…

Info: Οnline αγορές στο pandorashop.gr | Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα Pandora: www.pandora.net/el-gr/stores

PANDORA XMAS SHINY STORIES