Η Πρωτοχρονιά θέλει λάμψη! 10 ρούχα και αξεσουάρ με παγιέτες για να λάμψεις στο ρεβεγιόν

Νατάσσα Σχοινά
Η Πρωτοχρονιά θέλει λάμψη! 10 ρούχα και αξεσουάρ με παγιέτες για να λάμψεις στο ρεβεγιόν

Όλα τα κομμάτια με παγιέτες που θα σου δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στις εμφανίσεις του ρεβεγιόν.

Μερικά εικοσιτετράωρα πριν την Πρωτοχρονιά, το κλίμα έχει γίνει ήδη πολύ λαμπερό. Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις σε κάθε επίπεδο. Φροντίζεις όλα να είναι στολισμένα στο σπίτι που θα υποδεχτείς τους αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά και εμπνέεσαι το look που θα υιοθετήσεις για την αλλαγή του χρόνου. Αν δεν το έχεις ήδη σκεφτεί, δηλαδή.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εποχή απαιτεί λάμψη. Πολλή λάμψη. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για μινιμαλισμό. Ειδικά με την πανδημία και όλα όσα αυτή συνεπάγεται, έχεις ανάγκη να φορέσεις τα καλά σου, είτε αυτά συνεπάγονται εκείνο το φόρεμα που είδες στη βιτρίνα και έπρεπε οπωσδήποτε να αποκτήσεις είτε ένα σύνολο με παντελόνι ή φούστα και ένα top που τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Δέκα faux-fur κομμάτια για να ολοκληρώσεις τα γιορτινά σου looks

Είναι ώρα για... παγιέτες

Η λάμψη μπορεί να δοθεί με πολλούς τρόπους σε μία εμφάνιση, αλλά κάποια trends πάντα ξεχωρίζουν αυτήν την εποχή. Οι παγιέτες, για παράδειγμα, είναι μία λεπτομέρεια άρρηκτα συνδεδεμένη με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Lady Gaga καθόλου τυχαία δεν έχει πει «Απλώς προσπαθώ να αλλάξω τον κόσμο, μία παγιέτα τη φορά». Οι παγιέτες δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Αποτελούν την go-to πινελιά που αναβαθμίζει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κάθε βραδινή και γιορτινή εμφάνιση. Και, ίσως λόγω της ανάγκης για λάμψη μέσα σε μία εποχή που η πανδημία δημιούργησε μία στροφή στην απλότητα, στα everyday looks και στις πιτζάμες, σχεδόν κάθε μεγάλος οίκος μόδας ενσωμάτωσε τις παγιέτες στις συλλογές του.



Παγιέτες μπορείς να βρεις σε κάθε ρούχο και item, από μπλούζες και φορέματα μέχρι τσάντες, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τα πιο glam looks για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, στην παρακάτω gallery, σου βρήκαμε μερικά από τα πιο ωραία κομμάτια της αγοράς με παγιέτες για να λάμψεις στην αλλαγή του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 μπότες over the knee που θα απογειώσουν κάθε γιορτινή σου εμφάνιση

Οδηγός Αγοράς: 10 sexy mini φορέματα για τις εξόδους των εορτών

Do it like Τόνια! Το καμηλό παλτό είναι must-have για τα χειμερινά σου looks