Δέκα faux-fur κομμάτια για να ολοκληρώσεις τα γιορτινά σου looks

Sabine Camhi
Δέκα faux-fur κομμάτια για να ολοκληρώσεις τα γιορτινά σου looks

Αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου, αν σου αρέσουν τα luxurious και σοφιστικέ σύνολα.

 

Με την περίοδο των εορτών έχει ξεκινήσει και επισήμως, αναζητούμε πάντα εύκολους τρόπους για να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας για κάθε εκδήλωση. Φέτος λοιπόν, δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω στα Χριστουγεννιάτικα looks μου τα fuzzy αξεσουάρ και τα παλτό. Η βιομηχανία μόδας έχει δημιουργήσει ευτυχώς πολλές επιλογές από αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον και τα ζώα, material. Οίκοι μόδας όπως οι Bottega Veneta, Chanel και Saint Laurent ενσωμάτωσαν τα γούνινα αξεσουάρ στις συλλογές τους και φυσικά, όπως το περιμέναμε, αυτά έχουν γίνει τώρα stylish staples για τους celebrities και street stylers.



Το centrepiece του outfit σου

Ένα cozy clutch ή ένας faux-fur γιακάς θα προσθέσει ενδιαφέρον σε ένα σύνολο και θα κάνει την εμφάνισή σου πιο χειμωνιάτικη και γιορτινή. Μπορείς να κάνεις μια safe επιλογή με faux-fur κομμάτια σε κλασικές ή μονόχρωμες αποχρώσεις, αλλά αν είσαι πιο τολμηρή, επένδυσε σε κομμάτια σε neon αποχρώσεις ή και σε ένα animal print για μία πιο fun εικόνα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα ταιριάξουν με όλα σου τα καθημερινά σύνολα, από jeans, φορέματα μέχρι και δερμάτινα παντελόνια.

Rodarte_F21_florals_xeimwnas.jpg

Floral και τον χειμώνα; Οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας λένε ναι!


https://www.instagram.com/p/CUuhmG4s0hv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν είσαι έτοιμη για μία επένδυση για το δώρο του εαυτό σου, τότε συνέχισε στην gallery που ακολουθεί. Θα βρεις 10 faux-fur κομμάτια και οι πιθανότητες να σε κερδίσει έστω ένα απ’ αυτά είναι πολλές.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @negin_mirsalehi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021