Στο Haute Couture show του Giambattista Valli είδαμε μεγάλους φιόγκους και XL βλεφαρίδες

Ευαγγελία Αλπίδου
Στο Haute Couture show του Giambattista Valli είδαμε μεγάλους φιόγκους και XL βλεφαρίδες

Ο σχεδιαστής παρουσίασε ένα catwalk το οποίο είχε από την κορυφή μέχρι τα νύχια πινελιές από το coquette trend.

Η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής έκανε το ντεμπούτο της στο Παρίσι, στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Οι μεγαλύτεροι οίκοι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τις συλλογές τους μέσα από τα φαντασμαγορικά catwalks. Ένα από τα show που περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία είναι του Giambattista Valli. Ο σχεδιαστής παρουσίασε ένα catwalk το οποίο είχε από την κορυφή μέχρι τα νύχια πινελιές από το coquette trend.

To big bow ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής

Valli-HC-clp-S24-004.jpg

Στο show του αγαπημένου σχεδιαστή είδαμε να υπάρχει μία ομοιομορφία στο χτένισμα των μοντέλων. Τα μαλλιά ήταν μαζεμένα προς τα πίσω με μία sleek αλογοουρά, ενώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο μαύρος φιόγκος που ολοκλήρωνε το κάθε χτένισμα. Ο φιόγκος είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο βαρετό χτένισμα. Είναι κομψό, διαχρονικό και χαρίζει στιλ και χαρακτήρα. Στο τελείωμα της κάθε αλογοουρά ο Valli, πρόσθεσε μεγάλα τριαντάφυλλα σε κόκκινες, λευκές και ροζ αποχρώσεις. Μία πινελιά που χάριζε μία ρομαντική αισθητική σε κάθε look. Στην ερώτηση για το ποιο ήταν το κοινό στοιχείο όλης της συλλογής... μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά τον big bow.

Valli-HC-clp-S24-018.jpg

Ο μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά ερχόταν σε ισορροπία με τις λεπτομέρειες και τα ογκώδη στοιχεία των ρούχων. Ανοιχτά ντεκολτέ, μακριές ουρές και μανίκια που φούσκωναν δημιουργούσαν την τέλεια αρμονία.

Για να πετύχεις το girly χτένισμα, θα χρειαστεί να μαζέψεις τα μαλλιά σου όλα προς τα πίσω μία ψηλή αλογοουρά. Έπειτα, πρόσθεσε στην κορυφή του κεφαλιού λάδι μαλλιών ώστε να δημιουργήσεις αυτό το glossy εφέ και τέλος, τοποθέτησε το must αξεσουάρ, τον φιόγκο. Τόσο απλό!

XL βλεφαρίδες

Valli-HC-clp-S24-002.jpg

Εκτός από τον big bow στα μαλλιά των μοντέλων, το μακιγιάζ ήταν λαμπερό και απόλυτα φυσικό. Η μόνη λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν οι XL βλεφαρίδες που τόνιζαν το βλέμμα. Οι XL βλεφαρίδες ήταν το σήμα-κατατεθέν! Για να πετύχει αυτό το ανοιχτό βλέμμα, ο σχεδιαστής πρόσθεσε μαύρα φτερά που θύμιζαν ψεύτικες βλεφαρίδες και δημιουργούσαν ένα ανορθωμένο βλέμμα.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις κι εσύ φυσικές, μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες οι παρακάτω mascara θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις! Ρίξε μία ματιά...