Μπλε σκιές, poof χτενίσματα και λιλά πινελιές ξεχώρισαν στα Haute Couture shows στο Παρίσι

Ευαγγελία Αλπίδου
Μπλε σκιές, poof χτενίσματα και λιλά πινελιές ξεχώρισαν στα Haute Couture shows στο Παρίσι

Statement eye looks και σκιές με έντονα χρώματα ξεχωρίσαμε μέχρι στιγμής στα catwalks στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Η Haute Couture Fashion Week στο Παρίσι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη... Και τι σημαίνει αυτό; Ότι ως beauty addicts, είμαστε alert για τις τάσεις στον χώρο της ομορφιάς που ξεχειλίζουν αυτή τη στιγμή μέσα από τα εντυπωσιακά catwalks. Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μας beauty trends, αυτά που θα δούμε παντού μέσα στη χρονιά. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Chanel - Poof hairstyle

Chanel-HC-S24-013a.jpg

Στο catwalk του οίκου Chanel είδαμε fresh beauty looks με απαλές natural αποχρώσεις να τονίζουν ελαφρώς το βλέμμα και τα ζυγωματικά. Τα χτενίσματα ήταν ελαφρώς ατημέλητα, ενώ είδαμε το poof hairstyle να κάνει ένα δυνατό comeback από τα 00s. Το συγκεκριμένο χτένισμα δίνει extra όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, ενώ μπορείς να το προσθέσεις σε ίσια μαλλιά, σε half ups, αλλά και ponytails.

Robert Abi Nader - Wet look

Abi-Nader-HC-S24-011.jpg

Το wet look είναι ένα χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε χρόνο dt. Στο catwalk του Robert Abi Nader όλα τα μοντέλα είχαν ένα glossy εφέ. Για να πετύχεις το wet look, χρειάζεσαι ένα spay μαλλιών για styling. Σε νωπά μαλλιά τοποθετείς αρκετή ποσότητα από το spay ή το λάδι μαλλιών, χτενίζεις τα μαλλιά προς τα πίσω και «κλειδώνεις» το χτένισμα με λίγη λακ. Τόσο απλό!

Giambattista Valli - Big bow

1706012240981-547439802-Valli-HC-S24-029a.jpg

Το coquette trend έχει απασχολήσει τόσο τη μόδα όσο και τον χώρο της ομορφιάς. Στο catwalk του οίκου Giambattista Valli, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα beauty looks των μοντέλων ήταν ο μεγάλος φιόγκος. Ο big bow είναι το αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει ακόμα και τα πιο βαρετά χτενίσματα.

Maison Sara Chraibi - Μπλε σκιές

Chraibi-HC-S24-012A.jpg

Η μπλε σκιά είναι η πινελιά που χάρισε μία ποπ αισθητική στα looks του Maison Sara Chraibi. Αντί για το κλασικό smokey eye look, είδαμε τη μπλε σκιά να τοποθετείται στο κάτω βλέφαρο κάνοντας το σχήμα των ματιών να φαίνεται πιο μεγάλο.

Juana Martín - Λιλά πινελιές

Juana-Martin-HC-S24-025a.jpg

Τα beauty looks στο show Juana Martín είχαν ως κοινό στοιχείο τις λιλά αποχρώσεις. Γύρω από τα μάτια η λιλά eyeshadow φώτιζε το βλέμμα και έδινε χρώμα στο συνολικό look.

Georges Hobeika - Graphic eyeliner

Hobeika-HC-S24-004.jpg

Το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της δεκαετίας του 60', ήταν ο πρωταγωνιστής στον οίκο Georges Hobeika. Το graphic eyeliner τόνιζε το βλέμμα και έκανε τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και έντονα. Εκτός από το κλασικό μαύρο μπορείς να πειραματιστείς με οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείς.

Christian Dior - Κορδέλες στα μαλλιά

Dior-HC-S24-006a.jpg

Τον φιόγκο στα μαλλιά τον είδαμε και στο show του Christian Dior. Είναι αναμφίβολα ένα αξεσουάρ που θα δούμε παντού αυτή τη χρονιά. Εμείς στο beauty department του queen, το λατρεύουμε!