Οι 4 τάσεις που ξεχώρισαν στα catwalks της Νέας Υόρκης είναι μια ωδή στο casual chic του χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 4 τάσεις που ξεχώρισαν στα catwalks της Νέας Υόρκης είναι μια ωδή στο casual chic του χειμώνα

Και το fashion week της Νέας Υόρκης συνεχίζεται.

H Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και ο κόσμος της μόδας παρακολουθεί τις day by day εξελίξεις, αφού κάθε μέρα είναι και μια νέα πρόκληση όταν παρουσιάζονται δεκάδες shows και designer presentations.

Sandy-Liang-F24-042.jpg

SANDY LIANG FW24

Ανάμεσα στα shows που παίχτηκαν εχθές των Sandy Liang, Ulla Johnson, Khaite NY, Altuzarra και Jason Wu ξεχωρίσαμε τα κυριότερα trends, που τράβηξαν την προσοχή μας.

Ulla-Johnson-F24-057.jpg

ULLA JOHNSON FW24

Αυτά είναι τα 5 αξεσουάρ που θα φορέσουμε το 2024 -Δώσε βάση

Τα 4 trends που μπορούμε να φορέσουμε από τώρα.

Μεγάλα μανίκια: Είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν μετά και τη μανία μας με την ηρωίδα του Γιώργου Λάνθιμου, τη Bella Baxter. Τα είχαμε δει ήδη στα SS24 catwalks και είχαμε κάνει μια μικρή συζήτηση για τα μεγάλα μανίκια, τα οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει να φοράμε από τώρα. Στο show του Khaite NY τα είδαμε σε παλτό και σακάκια, αλλά και σε αέρινα βραδινά φορέματα με διάφανα μανίκια με βολάν.

Khaite-PO-F24-039.jpg

KHAITE NY FW24

Fancy leggings: Ναι, φυσικά και μπορείς να φορέσεις το κολάν σου σε ένα office look, για να μην σου πω ότι πλέον επιβάλλεται. Τα ελαστικά παντελόνια που έρχονται κοντά στο σώμα μας είναι μια μεγάλη τάση του φετινού χειμώνα και για τον επόμενο οι σχεδιαστές το έχουν πάει ένα βήμα παραπάνω, δημιουργώντας elegant κολάν σε χρώματα από την neutral παλέτα.

Altuzarra-PO-F24-002.jpg

ALTUZARRA FW24

Su Mustecaplioglu/Courtesy of Altuzarra

Φιόγκοι: Η bow era έρχεται να μας βάλει σε πριγκιπικό mood για άλλη μια φορά. Είτε με πολλά, μικρά φιογκάκια που θα τοποθετηθούν πάνω σε φορέματα, tops και φούστες, είτε ως μεγάλοι 3D φιόγκοι, οι οποίοι θα συμπληρώσουν τα πιο βραδινά outfits που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Sandy-Liang-F24-017.jpg

SANDY LIANG FW24

Launchmetrics.com/spotlight

Golden vision: Είναι κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στα catwalks της Νέας Υόρκης και αυτό γιατί οι περισσότεροι designers και brands του μεγάλου μήλου μας έχουν συνηθίσει σε minimal city looks με ήπια χρώματα. Φέτος το χρυσό έκανε βέβαια μια ισχυρή εμφάνιση σε πολλά shows με υφές που έκαναν λίγο πιο sparkle αυτή την εβδομάδα μόδας μέχρι στιγμής.

Ulla-Johnson-F24-051.jpg

ULLA JOHNSON FW24

Blue noir: Είναι ένα από τα πιο elegant χρώματα, που μέσα στο 2024 θα φορεθεί με μαύρο. Ένας ανατρεπτικός συνδυασμός, τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά από τον Maximillian Davis του οίκου Ferragamo.

Jason-Wu-F24-016.jpg

JASON WU FW24