Θα γίνω νονά, αλλά είμαι έγκυος! Τι μπορώ να φορέσω στη βάφτιση;

Θα γίνω νονά, αλλά είμαι έγκυος! Τι μπορώ να φορέσω στη βάφτιση;

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

SOS... Έχω την τιμή να γίνω νονά, τέλος Μαΐου σε εξωκλήσι η τελετή, και είμαι έγκυος. (τον Μάϊο θα είμαι 7 μηνών) . Τι μπορώ να φορέσω για να φαίνομαι κομψή αλλά να είμαι και άνετη;

Ευχαριστώωωω

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Καταρχάς να σου ευχηθούμε, με το καλό!

Έπειτα, ο κανόνας που ήθελε τις εγκυμονούσες να έχουν περιορισμένες ενδυματολογικές επιλογές, έχει - ευτυχώς - εκλείψει. Καλό είναι να φορέσεις κάτι μέσα στο οποίο νιώθεις άνετα, είτε φαρδύ, είτε στενό(ακόμη καλύτερα, γιατί θα φαίνεται και η κοιλίτσα σου!) και να μην το παρακάνεις με το ύψος του τακουνιού, για να μην ταλαιπωρηθείς κατά τη διάρκεια της τελετής(δες εδώ μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις των stars, όταν ήταν σε ενδιαφέρουσα).

Η πρότασή μας, είναι να διαλέξεις ένα αέρινο μάξι φόρεμα, που και θα πέφτει ωραία πάνω στο σώμα σου, αλλά και θα είναι σίγουρα κατάλληλο για τον καιρό. Έτσι, μπορείς και να το συνδυάσεις με μια κομψή πλατφόρμα, aka το πιο άνετο ψηλό παπούτσι, αλλά και με ένα απλό σανδάλι. Ούτως ή άλλως, η βάφτιση είναι σε ξωκλήσι, επομένως καλό είναι να μη γίνουν υπερβολές στο ντύσιμο. Ένα φόρεμα σε prairie-chic στυλ είναι ό,τι πρέπει για να μπορείς να είσαι εντυπωσιακή χωρίς κόπο και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο ρόλο σου ως νονά, χωρίς να ανησυχείς για το σύνολό σου!

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα!

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ