Αυτό είναι το lifestyle του γυμναστηρίου

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτό είναι το lifestyle του γυμναστηρίου

Έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που πηγαίναμε στο γυμναστήριο, φορώντας την πρώτη φόρμα που βρίσκαμε μπροστά μας και τα αθλητικά μας παπούτσια παντός καιρού. Έκτοτε το γυμναστήριο μετατράπηκε από ανάγκη σε εμπειρία, οι επιλογές πολλαπλασιάστηκαν και κάθε μοντέλο καθημερινής άσκησης καθιέρωνε το δικό του dress code, τόσο για λόγους λειτουργικούς όσο και αισθητικούς. Στην ερώτηση λοιπόν «τι να φορέσω στο γυμναστήριο» είναι λάθος να απαντάμε «μια φόρμα ή ένα κορμάκι και παπούτσια», πρώτον γιατί δεν υπάρχει στολή «πασπαρτού» για όλες μας και δεύτερον επειδή και στη γυμναστική πρέπει να είμαστε καλοντυμένες…

Και επειδή η Κατερίνα και η Μίκα ήθελαν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα του γυμναστήριου, ακολουθώντας τη lifestyle γραμμή που απαιτεί κάθε σύγχρονη γυναίκα, πήγαμε μία βόλτα στο Golden Hall και επιλέξαμε κι εμείς μαζί τους όλα όσα θα μας κάνουν να γυμναστούμε με άνεση, αλλά και να ξεχωρίσουμε πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των ασκήσεων!

Πρώτη στάση στην adidas. Στο κατάστημα adidas εντοπίσαμε συλλογές Performance που είναι σχεδιασμένες για τους αθλητές όλων των κατηγοριών. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Pureboost, ένα performance αθλητικό μπουστάκι και ένα κολάν ισοθερμικό-τρεξιματικό για σκληρές και αντίξοες συνθήκες, ενώ εξαιρετικά χρήσιμο μας φάνηκε ένα αντιανεμικό Stella McCartney. Και κάπως έτσι συνειδητοποιήσαμε πώς η τεχνολογία βρίσκεται σε απόλυτη συνοχή με τη μόδα.

adidas 2 golden

Η adidas σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως στην αγορά αθλητικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ, ενώ τα προϊόντα της έχουν δημιουργηθεί από την αγάπη για τον αθλητισμό και τον σπορτίβικο τρόπο ζωής. Για την adidas o αθλητισμός είναι πάθος, αποτελεί τρόπο ζωής και έκφρασης όπως και για εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Όπως και για εμάς!

adidas store golden

Adidas, στο ισόγειο του Golden Hall

Επόμενη στάση στο κατάστημα GAP. Μία φόρμα leggin σε navy μπλε χρώμα, άνετη, με λάστιχο στο ύψος του αστραγάλου, ένα vintage t-shirt με διακριτικές πούλιες στο λογότυπο-«σήμα κατατεθέν» της φίρμας και μία ζακέτα hoodie με γούνινη επένδυση, συνδυάστηκαν άψογα με μία τσάντα πάνινη για όλες τις ώρες!

gap2

Άλλωστε, τα GAP διακρίνονται για το νεανικό τους πνεύμα και είναι συνώνυμα με την ελευθέρια έκφρασης του προσωπικού στιλ. Υψηλής ποιότητας προϊόντα, ιδανική σχέση ποιότητας, τιμής και εξυπηρέτησης και συνεχής καινοτομία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους που μας ξετρελαίνουν!

gap golden

GAP, στο ισόγειο του Golden Hall

Φυσικά δεν παραλείψαμε να επισκεφθούμε το κατάστημα NIKE όπου και εντοπίσαμε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Flyknit Max εσωτερικού χώρου, η καλύτερη λύση για άθληση εντός γυμναστηρίου! Τα συνδυάσαμε άψογα με ένα dri-fit κολάν στο ίδιο ντεσέν, με λεπτομέρειες στα σημεία που ιδρώνουμε περισσότερο, αλλά και με ένα μπουστάκι σε ένα βεραμάν χρώμα που θα τραβήξει τα βλέμματα. Το σύνολο θα μπορούσαμε να το ολοκληρώσουμε με μία tech fleece κάπα, αλλά και με μία αδιάβροχη τσάντα γυμναστηρίου!

nike2 golden

Με φιλοσοφία ότι δεν υπάρχουν όρια, με επίκεντρο τους μεγάλους πρωταθλητές, και με όραμα τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της για την κάλυψη των αναγκών των κορυφαίων αθλητών, η ΝΙΚΕ δημιούργησε και δημιουργεί καινοτομίες που έφεραν και φέρνουν επανάσταση στο χώρο του αθλητισμού. Και είναι στη διάθεση όλων μας!

nike golden

ΝΙΚΕ, στο ισόγειο

Και επειδή το lifestyle του γυμναστηρίου επιτάσσει στιλ από την… κορυφή έως τα νύχια, στο κατάστημα Evita Peroni στο Golden Hall εντοπίσαμε όλα όσα χρειαζόμασταν για να ολοκληρώσουμε την εμφάνισή μας! Μια φίρμα που καθιερώθηκε στο να δίνει ένα άγγιγμα κοριτσίστικης γλύκας σε γυναίκες που αγαπούν το λίγο αλλά τολμούν και το πολύ!

peroni2

Μία τσάντα Maison Baluchon σε ροζ παλ, ένα φουλάρι για να προστατεύσουμε το λαιμό και τον αυχένα μας με διακριτικά λευκά αστεράκια, κάθε λογής κοκαλάκια για τα μαλλιά (λαστιχάκια ή κλάμερ) και μία μπαντάνα σε έντονο φλοράλ, βρίσκονται ήδη στο αθλητικό μας σακ βουαγιάζ!

evit peroni

Και επειδή ήταν μαζί μας και η Ειρήνη, που αγαπά ιδιαιτέρως το τρέξιμο (και τη φωτογραφία), χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκαμε να ρίξουμε μία ματιά στο Runner Store, το νέο, εξειδικευμένο κατάστημα για το τρέξιμο, αφού όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας είναι συγκεντρωμένα εδώ: Παπούτσια και ρούχα, ρολόγια και γυαλιά, συμπληρώματα διατροφής και όργανα αποθεραπείας, σακίδια και ζώνες ενυδάτωσης, φακοί κεφαλής και μπατόν, για όλα τα είδη τρεξίματος!

fitness golden

Το βλέμμα της Ειρήνης έπεσε κατευθείαν σε ένα κολάν Nike Pro, υψηλής τεχνολογίας (Hyperwarm) που λειτουργεί όπως το ισοθερμικό και είναι ιδανικό για συνθήκες ψύχους, αλλά και σε ένα θερμομονωτικό τζάκετ για δράση ή ακινησία, το οποίο δεν διαπερνά ούτε αέρας, ούτε νερό! Το μπλουζάκι (therma) με την τεχνολογία μέγιστης διαπνοής λειτουργεί σαν να μην φοράμε… τίποτα, αφού δεν συγκρατεί τον ιδρώτα ενώ διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος! Με παπούτσια Saucony μέγιστης απορρόφησης και ρολόι FENIX 3(Garmin) – το πληρέστερο multisport ρολόι- η Ειρήνη είναι έτοιμη να τρέξει πάρα πολλά χιλιόμετρα (με στάσεις για φωτογραφίες!).

runner store golden

Και αφού όλες επέλεξαν πώς θα τραβήξουν τα βλέμματα στο γυμναστήριο, υιοθετώντας την τελευταία λέξη της μόδας, αποφάσισα να κάνω κι εγώ τις αγορές μου. Μπαίνοντας στο κατάστημα FREDDY στο ισόγειο του Golden Hall, ξεχώρισα ένα κολάν Superfit για άψογη εφαρμογή και φυσικά ένα μπλουζάκι με πούλιες ως ορισμό του lifestyle. Λευκή ζακέτα με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες για όλες τις εποχές του χρόνου και μία χρυσή τσάντα για να ταιριάζει απόλυτα, ήταν όλα όσα μου άρεσαν πραγματικά.

freddy2

Μεταξύ άλλων, στο FREDDY Store ανακαλύψαμε και την πλήρη σειρά WR.UP®, το ευρωπαϊκό best-seller που έφερε την επανάσταση στο γυναικείο παντελόνι: Η αποκλειστική τεχνολογία FREDDY αναδεικνύει τις καμπύλες, τονίζει τα γοητευτικά πλεονεκτήματα του γυναικείου σώματος «αγκαλιάζει» και «υποστηρίζει» γλουτούς, μηρούς και μέση και χαρίζει ασύγκριτες δόσεις sex-appeal και style με φυσικό τρόπο!

freddy golden

FREDDY, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου

Και επειδή υπάρχουν μέρες που θέλουμε να είμαστε όλοι μέρα ντυμένες με το ανάλογο outfit για να καταλήξουμε το βραδάκι στο γυμναστήριο, ρίξαμε μια ματιά στο κατάστημα i-D που εγγυάται υψηλή ποιότητα σε κάθε μας επιλογή.

id2

Φυσικά στο i-D εντοπίσαμε ένα εκπληκτικό backpack με την ελληνική υπογραφή της Wings, καθώς πρόκειται για αδιαβροχοποιημένο καμβά με φίδι πύθωνα. Το συνδυάσαμε άψογα με ένα κοντομάνικο κασμιρένιο μπλουζάκι Vue Sur Mer, ένα φουλάρι Suzusan Shawl από 100% ιαπωνικό κασμίρ και ένα ζευγάρι παπούτσια της ιταλικής Common Project, σε γκρι χρώμα. Τα βραχιολάκια με ματάκι από την ελληνίδα σχεδιάστρια Marlen Chatzopoulou είναι το φετίχ κάθε χρονιάς!

id

Μην ξεχάσεις τον χυμό σου!

Επόμενος σταθμός μετά τα καταστήματα, για ξεκούραση, ήταν το αγαπημένο μας Danesi Coffee House στον πρώτο όροφο του Golden Hall, αλλά αυτή τη φορά όχι για τον υπέροχο καφέ του, αλλά για έναν ευεργετικό χυμό που θα κάνει καλό στην υγεία μας! Ναι, ο χυμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για εμάς. Κυρίως διότι χρειαζόμαστε τις βιταμίνες από τα φρέσκα φρούτα για να «θωρακίσουμε» τον οργανισμό μας και να μην πέσουμε άρρωστες στο κρεβάτι φέτος τον Χειμώνα.

danesi golden queen.gr

Danesi Coffee House, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Η πιο «juicy» στάση

Τι πήραμε; Η Κατερίνα ζήτησε έναν 100% φυσικό χυμό ρόδι και εγώ παρήγγειλα τελικά έναν αντιοξειδωτικό χυμό με πορτοκάλι, πράσινο μήλο, καρότο και το αγαπημένο μου τζίντζερ, στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ.

dch3

Την ίδια ώρα, η Μίκα, η οποία ήταν λίγο κρυωμένη, επέλεξε έναν φρέσκο χυμό για τόνωση του ανοσοποιητικού με πορτοκάλι, μήλο, καρότο και αχλάδι και η Ειρήνη αποφάσισε να πάρει τελικά το λιποδιαλυτικό χυμό με ανανά, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, μέλι και δυόσμο. Ξεχωριστές συνταγές και φρέσκιες γεύσεις που θέλουμε να δοκιμάσουμε ξανά!

dch2

Η ομάδα του dch, με την τεχνογνωσία της, μας ξενάγησε σε νέους δρόμους απόλαυσης, με εκλεπτυσμένες επιλογές στα ροφήματα και με μαεστρία στην εκτέλεση!

dch golden