Candy bar bag: Είναι η νέα τάση στις τσάντες που θα κρατήσουμε την άνοιξη -Yay or nay;

Ναταλία Κατσακιώρη
Candy bar bag: Είναι η νέα τάση στις τσάντες που θα κρατήσουμε την άνοιξη -Yay or nay;
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Μεγάλο ναι στην πιο βολική και stylish τσάντα της σεζόν.

Πόσα bag trends είναι enough bag trends; Η απάντηση είναι ότι ποτέ δεν θα κουραστούμε να βλέπουμε καινούργια αξεσουάρ, ειδικά όταν μιλάμε για τσάντες και παπούτσια. Το πανεπιστήμιο που θα μπορούσε να διεξάγει έρευνα (καταλήγοντας σε κάποιο συμπέρασμα) γύρω από τη λατρεία -σχεδόν εμμονή- των γυναικών με το φαινόμενο της it bag, σίγουρα θα είχε λύσει ένα μεγάλο μυστήριο της ανθρωπότητας. Μέχρι τότε και μέχρι να βρεθούν οι απαντήσεις από τους «ειδικούς» εμείς θα συνεχίσουμε να λατρεύουμε τις τσάντες μας και θα μελετάμε όλα τα νέα trends για να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες.

Οδηγός αγοράς: 10 τοπάκια μαρινιέρα που ταιριάζουν στη δική σου άνοιξη

Η candy bar bag είναι η πιο ζαχαρωτή τάση που θα κρατήσεις -δεν θα τη φας!

Μέχρι στιγμής είχαμε τις shoulder bags σε σχήμα baguette από τα 90s, περάσαμε στις Y2K shoulder τσάντες με τρουκς και charms και αμέσως μετά είδαμε τις top handle bags να κυριαρχούν στο street style. Τώρα, λοιπόν, έρχεται ένα νέο trend βγαλμένο προφανώς πρώτα από τα catwalks, που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη συλλογή της αγαπημένης μας candy bar. Ναι καλά κατάλαβες, στην πλάκα της σοκολάτας αναφέρομαι. Όχι προφανώς στο ίδιο το προϊόν, αλλά στο γνωστό μακρόστενο σχήμα της, που έχει υιοθετηθεί πλέον στις τσάντες της σεζόν.

chocolate_candy_bag-(11).jpg

Οίκοι όπως οι Miu Miu, Bottega Veneta και Jil Sander παρουσίασαν τις candy bar bags στις SS24 collections, που βγήκαν τώρα στα καταστήματα, ενώ πρωτοπόρος υπήρξε ο Alaia και η Le Techel bag, που την είδαμε στα χέρια πολλών fashion insiders στα fashion weeks του χειμώνα.

chocolate_candy_bag-(10).jpg

Είναι μικρή, είναι πρακτική, έχει ένα έξυπνο γεωμετρικό σχήμα και μπορείς να την κρατήσεις και στο χέρι σαν top handle bag. Δηλαδή τα έχει όλα και συμφέρει. Προσωπικά θεωρώ άκρως βολικό το συγκεκριμένο σχέδιο, γιατί χωράει όλα τα απαραίτητα χωρίς να είναι κάποια υπερβολική, τεράστια shopper bag, η οποία συχνά καταλήγει να γίνεται ένα είδος βαλίτσας που σέρνουμε μαζί μας όλη μέρα.

chocolate_candy_bag-(8).jpg

Προφανώς οι αποχρώσεις που της ταιριάζουν περισσότερο είναι το chocolate brown, το καμηλό, το burgundy, το butter yellow και το λευκό της κρέμας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να επενδύσεις και σε ένα έντονο κόκκινο, αν θέλεις να ακολουθήσεις το inspo του οίκου Alaia.

chocolate_candy_bag-(2).jpg

JIL SANDER

Courtesy of JIL SANDER

5+1 αποχρώσεις της άνοιξης που δείχνουν polished χωρίς κόπο

https://www.instagram.com/p/C3DjhaOLFFS/

5+1 αποχρώσεις της άνοιξης που δείχνουν polished χωρίς κόπο

Όπως τις είδαμε στη Bottega Veneta: