Ο Στέλιος Κουδουνάρης μας λέει πώς να κάνουμε την παραμονή μας στο σπίτι μια ενδυματολογική εμπειρία

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ο Στέλιος Κουδουνάρης μας λέει πώς να κάνουμε την παραμονή μας στο σπίτι μια ενδυματολογική εμπειρία

Aυτήν την εποχή #menoumespiti και εργαζόμαστε από το σπίτι, όταν αυτό είναι εφικτό, γι' αυτό ο αγαπημένος μας σχεδιαστής προτείνει τα ιδανικά work-from-home σύνολα!

19956 801x1024
26186 801x1024
26495 801x1024

Αν ανήκεις στις γυναίκες που επιθυμούν να διατηρήσουν το στυλ τους ακόμα κι εντός σπιτιού, ως έναν τρόπο αναζήτησης εσωτερικής ηρεμίας στη νέα πραγματικότητα, τότε οι προτάσεις του Στέλιου Κουδουνάρη θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.

Πιο συγκεκριμένα, το e-shop του σχεδιαστή έχει εμπλουτιστεί με ενδύματα loungewear αισθητικής σε μειωμένες τιμές. Κρουαζέ κοψίματα και ντραπέ λεπτομέρειες αγκαλιάζουν τις κινήσεις και προσδίδουν την απαραίτητη άνεση και αίσθηση ασφάλειας σε απόλυτο σενδυασμό με το στυλ, που αναζητούμε κάθε στιγμή.

Lingerie τοπ και φορέματα, προσθέτουν μία πινελιά πολυτέλειας, καλώντας τις γυναίκες να αποκαλύψουν μία πιο αισθησιακή εκδοχή τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπό τη σύγχρονη και μινιμαλιστική προσέγγιση που χαρακτηρίζει τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Τέλος, παντελόνες που τονίζουν τη θηλυκότητα και άνετες μπλούζες συνθέτουν την stay-at-home ‘παλέτα’ του σχεδιαστή, με το συνδυασμό υλικών και απαλών υφασμάτων να απογειώνουν το αποτέλεσμα. Συνδύασε μερικά από τα basic αλλά τόσο κομψά κομμάτια που προτείνει ο σχεδιαστής, με fashion items που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και δημιούργησε τα πιο άνετα και chic σύνολα για να εργάζεσαι από το σπίτι με τον ίδιο «αέρα» και την ίδια καλή ψυχολογία που είχες και τις μέρες που βρισκόσουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον... μέχρι να ξαναβρεθείς στο γραφείο, φέρε το γραφείο στο σπίτι σου! Πάντα με στυλ!
Δες επίσης: Mπορεί να σε προστατέψει από τον Koρονοϊό μία μάσκα προσώπου που έχεις φτιάξει μόνη σου;