Καλοκαιρινός καύσωνας: Όλα τα styling tips για να ντυθείς όσο πιο δροσερά γίνεται

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλοκαιρινός καύσωνας: Όλα τα styling tips για να ντυθείς όσο πιο δροσερά γίνεται

Ο Κλέων ήρθε και θα μείνει. Αλλά εμείς είμαστε έτοιμες για άλλο ένα stylish heat wave στην πόλη!

Το ακούγαμε εδώ και μέρες και από σήμερα ξεκινήσαμε και να το νιώθουμε. Ο καύσωνας Κλέων ήρθε στη χώρα μας και όπως όλα δείχνουν με βάση τις προβλέψεις των ειδικών, θα είναι μαζί μας για αρκετές μέρες. Και κάπως έτσι η ζωή μας απέκτησε έναν τεράστιο παράγοντα δυσκολίας, γιατί δυστυχώς δεν ανήκουμε όλοι στους τυχερούς που είτε βρίσκονται σε άδεια, είτε κοντά στη θάλασσα, είτε μπορούν να μείνουν σπίτι τους και να προστατευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Από την άλλη δεν μπορούμε και να παραλύσουμε κάθε μας δραστηριότητα λόγω ενός καύσωνα, οπότε εδώ είμαστε για να δούμε μαζί τα κορυφαία styling tips που θα σε κρατήσουν δροσερή.

Smocked dress: Η Kendall Jenner με το φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

4 styling tips για τις ημέρες του καύσωνα:

Ανοιχτά χρώματα: Δεν είναι μύθος, είναι πραγματικότητα. Αποχρώσεις όπως το μπεζ, το λευκό, το ανοιχτό γκρι και τα pastels αντανακλούν το φως του ήλιου και μας κάνουν αυτόματα να νιώθουμε λίγο πιο δροσερές μέσα στα ρούχα μας. Ένα total white ή neutral look είναι το κλειδί αυτές τις μέρες.

https://www.instagram.com/p/CsO6d1atBnz/

Φαρδιές γραμμές: Ξέχνα για λίγο τα εφαρμοστά σου ρούχα και το οτιδήποτε μπορεί να κολλήσει πάνω στο σώμα σου. Πρώτον θα σε κάνει να ζεσταθείς πολύ πιο γρήγορα και δεύτερον θα φανούν αμέσως τα ενοχλητικά σημάδια από τον ιδρώτα των ημερών. Οι wide, oversized γραμμές είναι μεγάλη τάση all year long. Οπότε εκμεταλλεύσου το αυτή την περίοδο.

https://www.instagram.com/p/Culwvaeqldn/

Φυσικά υφάσματα: Αυτό είναι ένα tip που καλό θα ήταν να ακολουθείς γενικότερα. Γιατί δεν θέλουμε να ακουμπά το σώμα μας το οτιδήποτε συνθετικό και παράλληλα τοξικό. Το λινό και το βαμβάκι είναι οι δύο πρώτες και καλύτερες επιλογές, που μπορείς να κάνεις για ένα all day look που θα αφήσει το σώμα σου να αναπνέει μαζί με τα ρούχα σου. Μία ακόμη εξαιρετική επιλογή και αρκετά πιο premium είναι το μετάξι, αν έχεις μια επίσημη εμφάνιση εν μέσω καύσωνα.

https://www.instagram.com/p/CtWPg1wSfMs/

Αξεσουάρ: Είναι το κλειδί των ημερών. Δεν ξεχνάμε ποτέ καπέλο και γυαλιά ηλίου. Επίσης, δοκίμασε να αλλάξεις τις σαγιονάρες σου με δερμάτινα, flat σανδάλια, γιατί τι rubber υλικό τους πάνω στο καυτό οδόστρωμα δεν είναι και ότι καλύτερο.