7 δροσερά looks για να φορέσεις στον καύσωνα

Ναταλία Κατσακιώρη
7 δροσερά looks για να φορέσεις στον καύσωνα

Εβδομάδα με 40άρια; Έχουμε τον τρόπο να την περάσεις με στυλ.

Αφού την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μια γεύση από τον Κλέων, τώρα περνάμε στο δεύτερο και πιο ισχυρό κύμα καύσωνα, που θα νιώσουμε από σήμερα σύμφωνα με τους ειδικούς. Και ο καύσωνας, δυστυχώς, δεν κάνει διακρίσεις. Θα σε βρει παντού. Στην πόλη, το βουνό ή τη θάλασσα. Οπότε αν η εναλλακτική να περάσεις όλη την ημέρα με ένα μαγιό δεν είναι διαθέσιμη, κάτι θα πρέπει να φορέσεις για να συνεχίσεις τη ζωή μέσα στους 40 βαθμούς και κάτι. Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως τώρα είναι που παίζουν πολλά events και συναυλίες, στα οποία σίγουρα θα θέλουμε να πάμε, αφού καλοκαίρι χωρίς φεστιβαλικό vibe δεν είναι καλοκαίρι.

Η τάση από τα 90s που έχει πάρει την έγκριση της Gen Z και θα γίνει το νέο σου «κόλλημα»

https://www.instagram.com/reel/Ct3ctr8vB8Y/

Άρα αναζητούμε στυλ, άνεση και κάποια εντυπωσιακά στοιχεία σε ένα outfit που θέλουμε να είναι όσο πιο δροσερό γίνεται μέσα σε αυτές τις ημέρες. Φυσικά, και τα υφάσματα που θα επιλέξουμε είναι ένα από τα κυριότερα θέματα που θα μας απασχολήσει. Λινό, μετάξι και βαμβάκι είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας και οι τρεις λέξεις που θα βαρεθείς να διαβάζεις στα κείμενά μου, μέχρι να το κάνεις πράξη. Θα δεις σημαντική διαφορά στο πώς αισθάνεσαι κάτω από τον ήλιο. Και όσο μπορούμε προσανατολιζόμαστε σε loose, αέρινες γραμμές που αφήνουν τον αέρα να κυκλοφορεί.

https://www.instagram.com/p/Cu1wWFdu9S2/

Για καλή μας τύχη τα λινά sets είναι μια πάρα πολύ μεγάλη τάση για το καλοκαίρι του 2023, το ίδιο και τα λευκά ρομαντικά φορέματα και τα tops με τις δαντέλες, που θυμίζουν κάτι από νυχτικά του περασμένου αιώνα. Από την άλλη έχουμε πάντα τα kaftan dresses, αλλά και τα lingerie items, όπως είναι οι satin φούστες, τα φορέματα και τα tops, που γλιστράνε ανάλαφρα στο σώμα και κερδίζουν τις εντυπώσεις, αφήνοντάς μας απόλυτα χαλαρές. Τα σανδάλια και τα πέδιλα είναι φυσικά must, ενώ θα σου πρότεινα να αφήσεις για λίγο τα ψηλοτάκουνα στην άκρη αυτές τις μέρες και να πας σε κάτι πιο άνετο και effortless.

Tα 7 πιο stylish outfits για να φορέσεις εν μέσω καύσωνα: