Οδηγός αγοράς: 10 πουκάμισα σε έκπτωση που είναι τέλεια και για την πόλη και για την παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 πουκάμισα σε έκπτωση που είναι τέλεια και για την πόλη και για την παραλία
Photo Credit: Mattia Arioli/launchmetrics.com/spotlight

Λινό, βαμβάκι, μετάξι. Τα πιο ποιοτικά υλικά στις καλύτερες τιμές.

Παιδιά οι εκπτώσεις δεν είναι για να κάνουμε απλώς τη βόλτα μας στα μαγαζιά και να αγοράζουμε όλα όσα μας φαίνεται ότι έχουν καλή τιμή σε σχέση με την αρχική τους. Οκ, ίσως αν το budget σου το επιτρέπει να μπορείς να αφιερώσεις ένα απόγευμα στο random shopping, και να πάρεις και κάποια πιο fun πραγματάκια που ίσως να έρθουν να δώσουν ένα άλλο twist στη ντουλάπα σου. Το θέμα είναι τι γίνεται με τις πραγματικές ανάγκες σου; Αυτά τα basic items που θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις σχεδόν παντού. Το πουκάμισο είναι ένα από αυτά και θα σου αναλύσω όλα τα points που πρέπει να προσέξεις.

shirts-(3).jpg

Προσωπικά είχα πάντα μια αδυναμία στα πουκάμισα, τόσο στα καλοκαιρινά όσο και στα χειμερινά σχέδια. Και αυτό γιατί ένα πουκάμισο είναι ταυτόχρονα cool και κλασικό, μπορεί να γίνει λίγο πιο elegant και επίσημο με πολύ απλούς τρόπους. Επίσης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουμε ακόμη έναν καλό λόγο να αγοράσουμε ένα νέο πουκάμισο. Και αυτός είναι τα looks της παραλίας. Γιατί ακόμη και αν δεν έχεις καμία απολύτως όρεξη να δημιουργήσεις ένα «ψαγμένο» σύνολο για το μπάνιο σου, ένα πουκάμισο πάνω από το μπικίνι ή το ολόσωμο μαγιό σου θα σε ντύσει τέλεια δίπλα στη θάλασσα!

Η Ευγενία Νιάρχου κάνει διακοπές στην Ελλάδα και η summer γκαρνταρόμπα της είναι η απόλυτη έμπνευση

https://www.instagram.com/p/Cue_FuQIHLQ/

Μην λέμε πάλι τα ίδια. Λινό, βαμβάκι και μετάξι είναι τα τρία καλύτερα υλικά πάνω στα οποία θα πρέπει να επενδύσει κανείς για τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι φυσικά, ελαφριά και αφήνουν το δέρμα να αναπνέει. Οπότε must για τον ζεστό καιρό του Αυγούστου. Το ολόλευκο είναι πάντα μια καλή λύση, το ίδιο και το striped πουκάμισο στο all time classic μπλε. Αν θες να ταράξεις λίγο τα νερά, μπορείς να πάρεις ένα κόκκινο ή και πράσινο ριγέ πουκάμισο, ενώ τα florals είναι σίγουρα excepted στο καλοκαιρινό σύμπαν μια παραλίας. Το ίδιο ισχύει και για τις bold μονοχρωμίες, που μας αρέσουν εξίσου πολύ.

shirts-(2).jpg

Editor's choices: