Τα 4 vintage items που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις -Ναι, έχουν προσφορές και τα vintage!

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 4 vintage items που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις -Ναι, έχουν προσφορές και τα vintage!

Πάμε παρέα για εναλλακτικό shopping. 

Δεν ξέρω αν είσαι fan του vintage shopping ή εάν δεν έχεις ακόμη μπει σε αυτό το κομμάτι, πάντως η περίοδος των εκπτώσεων είναι ίσως η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις μια πρώτη αρχή. Και αυτό το λέω γιατί ακόμη και αν δεν το πιστεύεις -ναι!- έχουν εκπτώσεις και τα vintage. Εκτός από τα thriftάδικα που είναι από μόνο τους super οικονομικά και έχουν να κάνουν πιο πολύ με second hand items έχουμε και τα αυθεντικά vintage, που μπορείς να βρεις ωραιότατα και online στις γνωστές εφαρμογές. Ε, λοιπόν, έχουν εκπτώσεις και είναι η ευκαιρία σου να κάνεις κάποιες αγορές που αποτελούν σίγουρα επένδυση για την ντουλάπα σου.

MO Vintage Athens: Το premium vintage στα καλύτερα του σε ένα μαγαζί κόσμημα στο Κουκάκι

Τα 4 vintage items που πρέπει να μπουν στη wish list των εκπτώσεων.

Λευκό βαμβακερό πουκάμισο: Είναι το πρώτο πράγμα που θα σου πει να προσθέσεις στη συλλογή σου μία Παριζιάνα. Το λευκό, βαμβακερό πουκάμισο, κατά προτίμηση με έναν ωραίο ρομαντικό γιακά από δαντέλα ή κάποια ιδιαίτερα κουμπάκια είναι απλώς τέλειο. Πρόσεξε λίγο τις φθορές εδώ και πιθανά σημεία με κιτρινίλες.

vinatge_items_sales-(5).jpg

Monogrammed bag: Εδώ θα μιλήσουμε ξεκάθαρα για budget. Γιατί ανάλογα με αυτά που μπορείς να δώσεις, θα βρεις και την καλύτερη επιλογή. Εννοείται, όμως, ότι αξίζει να δεις μια branded τσάντα κάποιου γνωστού οίκου σε αυτή τη φάση με την όποια extra έκπτωση μπορείς να πάρεις. Τα logos είναι τάση, οπότε πάμε για μια total monogrammed τσάντα.

vinatge_items_sales-(6).jpg

Δερμάτινες μπότες: Άκουσέ με και σε λίγους μήνες θα με ευγνωμονείς. Έχω αγοράσει πολλά ζευγάρια vintage, δερμάτινες μπότες και δεν το έχω μετανιώσει. Ρίξε μια ματιά στις cowboy μπότες και τα μποτάκια και θα με ευχαριστήσεις τον Οκτώβριο, όταν θα είσαι super cool με τις νέες σου χειμερινές μπότες. Που θα είναι και unique εδώ που τα λέμε.

vinatge_items_sales-(2).jpg

70s γυαλιά ηλίου: Είναι για μένα η καλύτερη δεκαετία για τα οπτικά, γενικότερα. Τα πολύχρωμα 70s γυαλιά ηλίου με τους ενδιαφέροντες φακούς και τους απίστευτα ελαφρείς σκελετούς αξίζουν την προσοχή σου. Οι τιμές τους είναι super χαμηλές by the way, γιατί οι οίκοι δεν έβγαζαν οπτικά τότε.

vinatge_items_sales-(1).jpg