Crop top + maxi φούστα: Είναι το πρώτο καλοκαιρινό combo που θα κρατήσουμε και το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Crop top + maxi φούστα: Είναι το πρώτο καλοκαιρινό combo που θα κρατήσουμε και το φθινόπωρο

Είναι το φθινοπωρινό outfit-στολή που δεν θα αποχωριστούμε ούτε το Σεπτέμβριο.

Είναι πολλά τα looks που νιώθεις σε κάθε αλλαγή εποχής ότι δεν μπορείς να αποχωριστείς. Άλλα γιατί λειτουργούν πάντα, άλλα γιατί μας έχουν δώσει αυτοπεποίθηση και νιώθουμε υπέροχα όταν τα φοράμε και άλλα γιατί κάνουν το δικό τους statement χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε στην ουσία τίποτα. Ένα από αυτά τα go to looks του καλοκαιριού είναι και το combo crop top με maxi φούστα. Γενικά οι μακριές φούστες επανήλθαν από το χειμώνα πολύ δυναμικά και έγιναν ένα δυνατό trend, που φορέθηκε με μανία από τις fashion lovers για όλους τους σωστούς λόγους.

crop-top_midi-skirt-(3).jpg

Είναι άνετες και κολακεύουν κάθε γυναικεία σιλουέτα, μπορούν να φορεθούν πρωί και βράδυ, ενώ επίσης αντικατέστησαν και το πιο πολυφορεμένο μας item, το καλοκαιρινό φόρεμα. Και εδά έρχεται να προστεθεί και μια extra super stylish χρήση του συγκεκριμένου look, το οποίο και είδαμε στο feed μας σε πάρα πολλά επίσημα events αντί για τα κλασικά gowns. Ο οίκος Miu Miu δημιούργησε το viral satin look του με το μικροσκοπικό bikini top και μια ultra length φούστα σε low rise γραμμή, που έγινε φυσικά αμέσως viral, ενώ ακολούθησαν και άλλη σχεδιαστές που έφεραν την τάση στο δικό τους στυλ, όπως η Magda Butrym με τα knitted σετάκια της.

Ψάθινο ή υφασμάτινο καπέλο στην παραλία; Ιδού η απορία και η απάντηση παρακάτω

https://www.instagram.com/p/Ck6lPTXy7ki/

Πώς θα αξιοποιήσουμε το combo το Σεπτέμβριο;

Καθώς, λοιπόν, θα περάσουμε στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου και υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν, είναι η στιγμή να δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε και το Σεπτέμβριο τα αγαπημένα items του καλοκαιριού. Ο καιρός εξάλλου θα είναι σχεδόν καλοκαιρινός, οπότε τα crop tops και οι φούστες μας μπορούν να προσαρμοστούν στη μεταβατική περίοδο.

https://www.instagram.com/p/CtOyD9Argt5/

Τα πρώτα jackets της σεζόν θα έρθουν να μας απασχολήσουν με τα πουκάμισα και τα Y2K μπολερό να είναι η πρώτη και πιο εύκολη λύση να πλαισιώσουμε το συγκεκριμένο σύνολο. Αν πάμε σε κάτι πιο βραδινό τότε θα μιλήσουμε για σακάκια και ελαφριά knitwears, αλλά και κάποιες crop επίσης ζακέτες που θα έρθουν να δώσουν τη french style οπτική τους στα looks μας.