H Daria Werbowy επιστρέφει στην πρώτη καμπάνια του Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci

Ναταλία Κατσακιώρη
H Daria Werbowy επιστρέφει στην πρώτη καμπάνια του Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci

Μια μεγάλη επιστροφή που ήρθε λίγο πριν το ντεμπούτο του Sabato De Sarno μέσα στο Σεπτέμβριο. 

Το feed μας τελευταία έχει γεμίσει με θάλασσες, ακτές και γραφικά ταβερνάκια, με τον κόσμο της μόδας να παίρνει τη γνωστή ανάσα του λίγο πριν ξεκινήσουν δυναμικά τα fashion weeks μέσα στο Σεπτέμβριο. Και εκεί που δεν το περιμέναμε, μια είδηση τάραξε λίγο τα νερά, με τον Sabato De Sarno να μας δίνει μια πρώτη γεύση από τι επρόκειτο να ακολουθήσει στον οίκο Gucci, με εκείνον στη θέση του creative director. Η πρώτη καμπάνια του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του κορυφαίου ιταλικού οίκου έφερε μαζί της και μια μεγάλη επιστροφή.

Η Daria Werbowy, το super model των 00s, φωτογραφήθηκε στο Los Angeles από τον David Sims την περασμένη εβδομάδα στο Chateau Marmont, δίπλα σε μια εντυπωσιακή πισίνα, για τη high jewelry σειρά της Gucci, που είναι και η πρώτη καμπάνια του De Sarno, που βλέπουμε μέχρι στιγμής. Σίγουρα, λοιπόν, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την αισθητική και το όραμα που θέλει να αναπτύξει για την Gucci.

August musts: Οι πέντε τάσεις στα μαγιό του 2023 που έχουν την έγκριση των celebrities

https://www.instagram.com/p/CvkFPaxoI-h/

Η Daria Werbowy επιστρέφει στον οίκο Gucci.

Η Daria ήταν ένα μοντέλο icon των 00s, ξεκινώντας την καριέρα της μαζί με τον De Sarno το 2003, πριν 20 χρόνια, ενώ η ίδια έγινε γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του Tom Ford για τον οίκο Gucci το 2004, στην Fall 04' collection. Ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της δεκαετίας με το ιδιαίτερο πρόσωπό της να την ξεχωρίζει. Η Daria αποφάσισε να αποσυρθεί από το modelling το 2016, κλείνοντας την καριέρα της με μια καμπάνια για τη Lancôme. Πριν λίγο καιρό ακούστηκαν οι πρώτες φήμες για τη μεγάλη της επιστροφή στο νέο brand της Phoebe Philo, αλλά φαίνεται ότι η Gucci μπήκε νωρίτερα στις συζητήσεις και κατάφερε να εξασφαλίσει μια συνεργασία μαζί της.

https://www.instagram.com/p/CvbDTSwIzbA/

Αυτή ήταν μια πρώτη δυνατή γεύση για το τι επρόκειτο να δούμε το Σεπτέμβριο στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Sabato De Sarno για την Gucci, που θα γίνει στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου με τη FW2024 collection του οίκου. Οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν φυσικά μια δυναμική αλλά όλοι περιμένουμε και το catwalk, για να δούμε το πραγματικό vision του De Sarno.